Casarecce με κρεμώδη σάλτσα κολοκύθας

Δείτε ολόκληρη τη συνταγή του Λάμπρου Βακιάρου

Mία υπέροχη casarecce με κρεμώδη σάλτσα κολοκύθας έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος.

Ο σεφ για τη συνταγή χρησιμοποίησε:

•    500 γρ. Casarecce από ρεβύθια
•    3/4 – 1 κούπα πολτό από πορτοκαλί κολοκύθα καβουρδισμένη στο φούρνο (η διαδικασία αυτή θα γίνει σε μεγαλύτερο ποσότητα και θα χρησιμοποιήσουμε μέρος αυτής)
•    240 γρ. ζωμό λαχανικών ή νερό (από την κατσαρόλα που θα βράσουν τα καζαρέτσε)
•    40 γρ. ελαιόλαδο
•    1 σκελίδα σκόρδο (σε κυβάκια)
•    180 γρ. κολοκυθάκι (σε κυβάκια)
•    130 γρ. πιπεριά φλωρίνης (σε κυβάκια)
•    1 γρ. μπούκοβο
•    50 γρ. παρμεζάνα (τριμμένη)
•    30 – 40 γρ. καβουρδισμένος κολοκυθόσπορος
•    Ξύσμα από 1/2 λεμόνι & 30 γρ. χυμό
•    20 γρ. μαϊντανό (ψιλοκομμένο χωρίς τα κοτσάνια)
•    Αλάτι & πιπέρι

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top