Mους λευκής σοκολάτας με ζελέ ρόδι

Η συνταγή από τον Γιώργο Πότση

Μους λευκής σοκολάτας με ρόδι

Μους λευκής σοκολάτας με ζελέ ρόδι έφτιαξε ο Γιώργος Πότσης. 

Υλικά για το μους σοκολάτας 

250γρ γάλα, 10γρ ζελατίνη, 500γρ σοκολάτα λευκή λιωμένη, 500γρ κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε σαντιγί 

Υλικά για το ζελέ ρόδι

250γρ χυμό ρόδι, 70γρ ζάχαρη, 8γρ. ζελατίνη

Εκτέλεση

Για το μους: Βάζουμε τις ζελατίνες να μουλιάσουν σε κρύο νερό. Βράζουμε το γάλα και αφού βράσει ρίχνουμε τις ζελατίνες αφού τις στραγγίξουμε πρώτα. Ανακατεύουμαι με ένα σύρμα να διαλυθούν οι ζελατίνες και ρίχνουμε το μίγμα πάνω από την λιωμένη σοκολάτα και ανακατεύουμαι. Αφού το μίγμα μας έρθει σε θερμοκρασία δωματίου, ενσωματώνουμαι με την σαντιγύ. Ρίχνουμε στα ποτήρια και βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει.
Για το ζελέ ρόδι: Βάζουμε τις ζελατίνες να μουλιάσουν σε κρύο νερό. Βράζουμε το χυμό ρόδι μαζί με την ζάχαρη και αφού βράσει ρίχνουμε τις ζελατίνες αφού πρώτα τις στραγγίξουμε. Αφήνουμε το μίγμα να φτάσει σε θερμοκρασία δωματίου και το ρίχνουμε πάνω από τη μους.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top