Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Δευτέρας 1 Οκτωβρίου.
Ο σεφ έφτιαξε ριγκατόνι με σάλτσα τομάτας και γραβιέρα σε φόρμα και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Δευτέρας 1 Οκτωβρίου.
Ο σεφ έφτιαξε ριγκατόνι με σάλτσα τομάτας και γραβιέρα σε φόρμα και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.