Aυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που φοβούνται τη δέσμευση

Τα ζώδια που διστάζουν να κάνουν το επόμενο βήμα

Όταν πρόκειται για θέματα αγάπης, η αστρολογία προσφέρει συναρπαστικές πληροφορίες για το πώς διαφορετικά ζώδια προσεγγίζουν τις σχέσεις. Ενώ μερικά ζώδια βουτούν με το κεφάλι στη δίνη του ρομαντισμού, άλλα βαδίζουν πιο προσεκτικά. Σήμερα, εξερευνούμε τα πέντε ζώδια που συχνά διστάζουν ή φοβούνται τη δέσμευση.

Θες να κατακτήσεις έναν Ιχθύ; Όλα όσα πρέπει να ξέρεις

 

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι γνωστοί για την έντονη κι αδιαπραγμάτευτη ανεξαρτησία τους και την αγάπη τους για την ελευθερία. Το συγκεκριμένο ζώδιο του αέρα αγαπά τον προσωπικό του χώρο και συχνά δίνει προτεραιότητα στις ατομικές του επιδιώξεις έναντι των σχέσεων. Φοβάται, συχνά, ότι θα χάσει την αίσθηση της ατομικότητάς του και της αυτονομίας του, γεγονός που τον κάνει διστακτικό στο να δεσμευτεί πλήρως.

 
Κριός

Ο Κριός επιζητά πάντα την δράση, την περιπέτεια και την ανεξαρτησία! Τον πνίγει η ιδέα της μόνιμης δέσμευσης γιατί αισθάνεται ότι θα βαρεθεί! Η σκέψη της μονιμότητας τον κάνει να αισθάνεται ανιαρά, έτσι και τις περισσότερες φορές αντιδρά και προτιμά τις γρήγορες – σύντομες σχέσεις … Γενικά ο Κριός είναι ατρόμητος και δεν τον φοβίζει τίποτα, απλά στην σκέψη και μόνο ότι χάνει μέρος της ανεξάρτητης φύσης του, αισθάνεται ότι αυτό είναι κάτι που δεν του ταιριάζει!

Τοξότης

Ο περιπετειώδης Τοξότης είναι γνωστός για την αγάπη του για την ελευθερία και τον πειραματισμό στον έρωτα. Συχνά φοβάται ότι η ύπαρξη ενός δεσμού θα τον ‘κλειδώσει’, εμποδίζοντάς τον να ζήσει τη ζωή του στο έπακρο. Ο φόβος του ότι θα χάσει την ανεξαρτησία του, μπορεί να τον κάνει επιφυλακτικό απέναντι σε μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις. Όταν ερωτεύεται τα δίνει όλα κι αλλάζει ριζικά η προσέγγισή του προς την αγάπη.  

Σκορπιός 

Παρά τη φήμη του ότι είναι παθιασμένοι, ο Σκορπιοί φοβούνται μη δεθούν και πληγωθούν, φτάνοντας συχνά στα άκρα. Φοβούνται ότι θα τραυματιστούν και συχνά ‘κατεβάζουν ρολά’ για να προστατευτούν. Αυτό μπορεί να τους κάνει απρόθυμους να ανοιχτούν και να εμπιστευτούν πλήρως έναν σύντροφο, αποφεύγοντας έτσι τις βαθιά συναισθηματικές σχέσεις. Ο σύντροφός τους πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός ώστε να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους και να καταπολεμήσουν τη φοβία αυτή.

Επιμέλεια: ΜyLife Team
Πηγή: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top