3 ζώδια που ρίχνουν πάντα το φταίξιμο στους άλλους

Ποια είναι τα πιο ευθυνόφοβα ζώδια;

Σού έχει τύχει να γνωρίσεις κόσμο που δεν παραδέχεται τα λάθη του και πάντα βρίσκει μια δικαιολογία για να απαλλαγεί από τις ευθύνες; Διάβασε πιο κάτω τα 3 πιο ευθυνόφοβα ζώδια!

Κράτα σημειώσεις - Οι τυχερές ημερομηνίες του 2023 για κάθε ζώδιο

Τοξότης

Ο Τοξότης θέλει να είναι ανεξάρτητος, χαλαρός και ελεύθερος. Να μην έχει ευθύνες και πρόγραμμα και να περνάει καλά. Δεν του αρέσει να τον ζορίζουν και να του λένε τι πρέπει να κάνει. Δώστου ταξίδια, ανεμελιά, διασκέδαση και εμπειρίες, αλλά σε καμία περίπτωση μην τον φορτώνεις με ευθύνες. Είναι δυστυχώς απρόσεκτος, ανεύθυνος και απερίσκεπτος.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι το άτακτο παιδί του ζωδιακού, ο αιώνιος έφηβος και ένα από τα αρνητικά του είναι η έλλειψη συνέπειας. Θέλει να διασκεδάζει, να μιλάει με κόσμο, να φλερτάρει και να περνάει καλά. Δεν θέλει να έχει κανένα «βάρος» πάνω του και οι ευθύνες δεν είναι και το καλύτερό του. Μπορεί να γίνει κάποιες φορές κυνικός, διπρόσωπος, ασυνεπής και ανεύθυνος.

3 ζώδια που ο έρωτας τους «κλείνει» το μάτι τον φετινό Ιανουάριο

Ζυγός

Είναι αναποφάσιστος, ανασφαλής, συμφεροντολόγος και για αυτό απογοητεύει συχνά τους άλλους με αυτή τη συμπεριφορά. Ρίχνει τις ευθύνες στους άλλους και πολύ συχνά θα ακούσεις από το στόμα του τη φράση «δεν ευθύνομαι εγώ».

Πηγή: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top