Κράτα σημειώσεις - Οι τυχερές ημερομηνίες του 2023 για κάθε ζώδιο

Η Άση Μπήλιου γράφει για τις ημέρες που πρέπει να κάνεις τις κινήσεις σου

Η επιλογή του σωστού χρόνου για να κάνουμε ένα σημαντικό νέο ξεκίνημα, να πάρουμε μια μεγάλη απόφαση, να προχωρήσουμε σε μια μεγάλη αγορά, π.χ. μεταφορικού μέσου, ακινήτου, να ξεκινήσουμε να εργαζόμαστε σε μια νέα δουλειά, να ανοίξουμε έναν τραπεζικό λογαριασμό, να κάνουμε μια διαπραγμάτευση ή μια συμφωνία είναι ίσως η πιο σημαντική, καθώς η «αρχή είναι το ήμισυ του παντός».

Κινέζικη Αστρολογία: Τι φέρνει η χρονιά του κουνελιού για κάθε ζώδιο;

Πολλές φορές με ρωτούν ποια είναι μια καλή μέρα για να αγοράσει κάποιος ένα αυτοκίνητο για παράδειγμα. Είναι η στιγμή που το παραγγέλνω; Είναι η στιγμή που το παραλαμβάνω; Ή η στιγμή που το οδηγώ; Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι πάντα η στιγμή που το οδηγούμε για πρώτη φορά από την αντιπροσωπεία στο σπίτι ή όπου είναι ο προορισμός μας. 

Άση Μπήλιου: Πώς θα είναι αστρολογικά το 2023 για κάθε ζώδιο;

Με αυτό κατά νου σας προτείνω κάποιες από τις τυχερές ημερομηνίες του 2023, αν θέλετε να τις αξιοποιήσετε για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, να κάνετε επιτυχημένες διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, μεγάλες αγορές ή ξεκινήματα. Οι πλανήτες που δείχνουν τύχη είναι πάντα οι δυο ευεργέτες πλανήτες της παραδοσιακής αστρολογίας: η Αφροδίτη και ο Δίας. Οι μέρες που μπορεί να σχηματίζουν θετικές όψεις με τους άλλους πλανήτες ή και μεταξύ τους είναι πάντα οι καλύτερες επιλογές για να έχουμε περισσότερη τύχη.

Δείτε τις καλύτερες ημερομηνίες για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top