Hardballing: Εσύ, τί ξέρεις για την τάση που γίνεται στην αρχή της σχέσης;

Όσο κι αν δεν το πιστεύεις, είναι υγιείς – Σου έχει συμβεί;

Σενάριο: Έχεις κανονίσει ραντεβού με κάποιον που σε ενδιαφέρει, έχεις ετοιμαστεί κι εκείνος στο ακυρώνει γιατί έχει δουλειά. Οκ, ακόμη και να μην το έχεις ζήσεις, σίγουρα το έχεις δει σε σειρές (και μόνο το Sex and the City να σκεφτείς είσαι καλυμμένη).

4 στιγμές στο σεξ που θες να ανοίξει η γη και να σε καταπιεί

Σε όλους μπορεί να συμβεί κάτι τελευταία στιγμή, όμως εάν το νέο σου φλερτ έχει το «γράψιμο» ως κανόνα και καταλαβαίνεις ότι δεν θα σε βάλει ψηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων του, μήπως πρέπει κι εσύ να γίνεις πιο ξεκάθαρη;

Hardballing: Εσύ, τι ξέρεις για την τάση που γίνεται στην αρχή της σχέσης;

Αυτό ακριβώς είναι το hardballing. Ένας νέος ορισμός που δημιούργησε η Logan Ury και σε καθοδηγεί στο να είσαι ξεκάθαρη με αυτό που θες από μια σχέση. Την θες χαλαρή; Ψάχνεις κάτι σοβαρό; «Δεν είναι κακό να ξέρεις τι θες και να το επικοινωνείς νωρίς στη σχέση. Έτσι μαθαίνεις και τα θέλω του άλλου και απλώς ελπίζεις να συμβαδίζουν. Η αλήθεια είναι πάντα προτιμότερη από το να υποθέτεις και να περιμένεις».

Να ξεκαθαρίσουμε ότι εάν χρειάζεσαι μερικά ραντεβού για να καταλάβεις τι ζητάς από τον άλλο άνθρωπο δεν είναι κακό, απλά όταν αποφασίσεις πες το! 

Πηγή: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top