4 στιγμές στο σεξ που θες να ανοίξει η γη και να σε καταπιεί

Εσύ πότε ντρέπεσαι και τι φοβάσαι στο σεξ;

Σε όλους κάποια στιγμή ίσως να έχει συμβεί κάποια στιγμή να θέλουμε στο σεξ να «ανοίξει η γη να μας καταπιεί» βιώνοντας κάποια ντροπιαστική στιγμή.

5 κλασικά λάθη που κάνεις στο σεξ όταν είσαι σε σχέση

Με το πέρασμα του χρόνου ίσως να θες κι εσύ να γελάσεις με το συμβάν το θέμα είναι να νιώσεις καλύτερα τώρα που νιώθεις ντροπή, γι’ αυτό κι εμείς σου παρουσιάζουμε πιο κάτω 4 «ντροπιαστικές» στιγμές που έχουν συμβεί και σε άλλους: 

4 στιγμές στο σεξ που θες να ανοίξει η γη και να σε καταπιεί

Οργασμός ναι, αλλά αμέσως 

Για όλες είναι άβολο και περίεργο για κάθε γυναίκα να έρθει αντιμέτωπη με αυτό το πρόβλημα. Βέβαια για ένα να είσαι σίγουρη: όσο awkward είναι για σένα, άλλο τόσο είναι και για τον σύντροφο σου. Αν είναι ένα τυχαίο γεγονός χωρίς περαιτέρω ψυχοπαθολογία τότε τα πράγματα είναι απλά: από τη στιγμή που ο σύντροφός σου τελείωσε πρώτος, για να μην μείνεις ανικανοποίητη και με νεύρα, ξεκινάς το παιχνίδι και του ζητάς να σε βοηθήσει να έρθεις κι εσύ σε οργασμό.

Δεν έχεις όρεξη για σεξ; 4 συμβουλές για να ανεβάσεις την διάθεση σου

Το λάθος εσώρουχο 

Αν εκείνη την ημέρα δεν περίμενες ότι θα έβγαζες τα ρούχα σου και από μέσα φοράς ένα πρόχειρο καθημερινό εσώρουχο ή ένα κορσέ και αγχώνεσαι την ώρα που εκείνος έχει αρχίσει να σε γδύνει, η λύση είναι και πάλι εύκολη: σταματάς για λίγο τη διαδικασία, πας στο μπάνιο, βγάζεις τα πάντα και επιστρέφεις γυμνή και δριμύτερη. 

4 λόγοι που δεν έχεις όρεξη για σεξ

4 στιγμές στο σεξ που θες να ανοίξει η γη και να σε καταπιεί

Ο…περίεργος ήχος 

Ξέρουμε ότι το να ακούσεις αυτό το ξακουστό queefing (η απελευθέρωση του αέρα που εγκλωβίζεται μέσα στο αιδοίο σου κατά το σεξ) να βγαίνει από μέσα σου ειδικά εκείνη τη στιγμή είναι αστείο και πιθανά να σε κάνει να ντραπείς χωρίς φυσικά να πρέπει καθώς είναι απόλυτα φυσιολογικό και δεν το προκαλείς εσύ αλλά η διείσδυση στον κόλπο. Αν λοιπόν το σχολιάσει, τότε του το θυμίζεις.

Όταν ο παρτενέρ έχει άγνοια 

Η αλήθεια είναι ότι αρκετοί άνδρες δεν ξέρουν πώς να διαχειριστούν το γυναικείο σώμα. Έχουμε έρθει πολλές φορές αντιμέτωπες με άνδρες οι οποίοι δεν γνωρίζουν καν που βρίσκεται η κλειτορίδα. Πώς θα λύσεις αυτό το πρόβλημα; Θα πεις στο σύντροφό σου να κάνει ακριβώς ότι του λες μήπως βγάλετε άκρη!

 

Πηγή: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top