Δεν έχεις όρεξη για σεξ; 4 συμβουλές για να ανεβάσεις την διάθεση σου

Μήπως ήρθε η στιγμή να ανέβει η ερωτική σου διάθεση;

Μερικές φορές, τα επίπεδα της σεξουαλικής διάθεσής μας πέφτουν, μέσα σε μια καθημερινότητα γεμάτη υποχρεώσεις, πίεση και προβλήματα που σχετίζονται με το άγχος. Με την κοινή παραδοχή, ωστόσο, πως το σεξ πρέπει να έχει μία σημαντική θέση στην ερωτική μας ζωή και καθημερινότητα, όλοι μας οφείλουμε να προσπαθούμε για την επανάκτηση της όρεξής μας για αυτό, ενισχύοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο και τη διάθεσή μας, όπως και τη συνολικότερη εικόνα της υγείας μας

5 απίθανα πράγματα γύρω από το σεξ που σίγουρα δεν ήξερες

Κοιμήσου καλύτερα

Ο ύπνος και το σεξ διαθέτουν μία αμφίδρομη σχέση, αφού σύμφωνα με έρευνες ο οργασμός βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου, και ταυτόχρονα η ξεκούραση φέρνει μεγαλύτερη επιθυμία για σεξ. Όσο πιο ποιοτικά λοιπόν κοιμόμαστε, τόσο αυξάνεται και η σεξουαλική δραστηριότητα στην καθημερινότητά μας.

Δεν έχεις όρεξη για σεξ; 4 συμβουλές για να ανεβάσεις την διάθεση σου

Επικεντρώσου στην ποιότητα στο σεξ

Για να έρθει η όρεξη, η ποιότητα στο σεξ πρέπει να είναι σε υψηλά επίπεδα. Γι’ αυτό επικεντρωνόμαστε στην καλύτερη επικοινωνία του ζευγαριού, όπου και οι δύο πλευρές εκφράζουν τα θέλω και τις ανησυχίες τους, δοκιμάζοντας διάφορα πράγματα που θα ενισχύσουν την εμπειρία του σεξ.

Δεν ταιριάζετε σεξουαλικά; Μη βιαστείς να τον χωρίσεις!

Ενίσχυσε την αυτοπεποίθησή σου

Είναι πιθανό ένας λόγος για τον οποίο δεν έχεις διάθεση για σεξ να σχετίζεσαι με το σώμα σου και την εικόνα που έχεις για αυτό. Γυμναστική, καλή διατροφή και μικρότερη επαφή με τα social media μπορούν να ενισχύσουν για τα καλά την αυτοπεποίθησή σου, βάζοντας ξανά το σεξ στο παιχνίδι κι βελτιώνοντας τη ζωή σου στο σύνολό της.

Σου αρέσει, αλλά κάνετε κακό σεξ; Τι πρέπει να κάνεις!

Συζήτησέ το με έναν ειδικό

Αν παρατηρήσεις πως η κατάσταση δεν βελτιώνεται, ενημέρωσε τον γιατρό σου, με σκοπό να συζητήσετε ιατρικές αιτίες που ενδεχομένως μειώνουν την όρεξή σου για σεξ. Είναι άλλωστε πιθανό να λαμβάνεις μια φαρμακευτική αγωγή που σε επηρεάζει αρνητικά ως προς τη λίμπιντο και να μην το έχεις καταλάβει καν. Οι ορμονικές διαταραχές μπορούν επίσης να ευθύνονται για μια εξέλιξη αυτού του είδους.

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top