Δεν ταιριάζετε σεξουαλικά; Μη βιαστείς να τον χωρίσεις!

Τι πρέπει να κάνεις πριν πάρεις την απόφαση του χωρισμού

Έχεις γνωρίσει κάποιον, περνάτε όμορφα μαζί, γελάτε, επικοινωνείτε απόλυτα αλλά το σεξ δεν είναι και τόσο…καλό. Οκ, είναι φυσιολογικό να απογοητεύεσαι, αλλά δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου.

Σου αρέσει, αλλά κάνετε κακό σεξ; Τι πρέπει να κάνεις!

Αν νιώθετε και οι δύο αμοιβαία σωματική έλξη και τυχαίνει να σας αρέσουν τα ίδια πράγματα στο σεξ, είστε και συμβατοί. Επίσης είστε και πολύ τυχεροί γιατί δεν χρειάζεται να πείτε κάτι άλλο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιποι καταδικάζονται. 

Όπως όλα τα πράγματα στη ζωή. Με ανοιχτή και ειλικρινή επικοινωνία, μπορούν να βελτιωθούν και ναι, αυτό ισχύει και για το σεξ. Μπορεί να έχετε διαφορετική εικόνα για το τι συνιστά καλό σεξ, αλλά μπορεί και να λειτουργήσουν συμπληρωματικά. Μπορεί να υπάρχει το άγχος και η αμηχανία των πρώτων φορών, τότε που ακόμα ανακαλύπτεις τον άλλο και το σώμα του. Μπορεί να είναι κάποιος από τους δύο σε κακή φάση και να μην έχει libido στα ύψη.

Δεν ταιριάζετε σεξουαλικά; Μη βιαστείς να τον χωρίσεις!

Τώρα, η τελική απόφαση είναι δική σου. Αν θεωρείς ότι το μέτριο ή κακό σεξ είναι το μόνο πρόβλημα, αξίζει τον κόπο να επικοινωνήσεις και να δεις τι μπορεί να αλλάξει. Αν όμως έχεις προσπαθήσει και έχεις καταλάβει ότι κάτι σου λείπει από αυτή τη σχέση, τότε μίλησε με ειλικρίνεια και φύγε. 

Πηγή: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top