Tέσσερα ζευγάρια ζωδίων που ο έρωτάς τους είναι κεραυνοβόλος

Μήπως εσύ και ο σύντροφός σου είστε μέσα σ' αυτά;

ζώδια κεραυνοβόλος έρωτας

Για τους συνδυασμούς ζωδίων που θα δεις πιο κάτω μια ματιά  είναι αρκετή για να ανάψει η σπίθα του έρωτα ανάμεσα τους. Είναι άτομα που, όταν συναντήσουν το ένα το άλλο, θα νιώσουν μια ακαταμάχητη έλξη και θα θέλουν να έρθουν κοντά. 

Κριός- Λέων 

Τι συμβαίνει όταν σμίγει η φωτιά με την φωτιά; Πυρκαγιά! Αυτό έχουμε… Κριός και Λέων είναι δυο ζώδια γεμάτα πάθος, ένταση, ερωτισμό και ενέργεια. Όταν οι δρόμοι τους συναντιούνται, τότε τα βλέμματά τους δεν γίνεται να μη διασταυρωθούν. Υπάρχει χημεία μεταξύ τους και έντονη έλξη. Ο ένας βλέπει στον άλλο στοιχεία του χαρακτήρα του και νιώθει ότι τον συμπληρώνει. Οι δυο τους δεν μένουν σε ένα απλό φλερτ. Προχωρούν ακόμα πιο κάτω, καταλήγουν εύκολα στο κρεβάτι και κάνουν χαμό. Ο έρωτάς τους είναι κεραυνοβόλος και η σχέση τους παθιασμένη!

Δίδυμοι  – Τοξότης

Ο Δίδυμος και ο Τοξότης ζωδιακά βρίσκονται απέναντι. Είναι αυτό που λέμε «τα ετερώνυμα έλκονται». Έχουν και οι δυο έναν αέρα ελευθερίας, σιγουριάς και αισιοδοξίας. Όταν συναντηθούν γοητεύουν ο ένας τον άλλο ακριβώς με αυτά τα στοιχεία τους. Ο Δίδυμος είναι έξυπνος και παίζει με το μυαλό του Τοξότη, ενώ και εκείνος από την πλευρά του μαγεύεται από την αισιοδοξία, το χαμόγελο και την θετική αύρα του Τοξότη. Όταν η φωτιά (Τοξότης) συναντά τον αέρα (Δίδυμος), τότε λογικό είναι να... φουντώσει ο έρωτας, που θα ζήσουν με όλο τους το είναι, όμως σε αυτή την περίπτωση, η σχέση δύσκολα θα κρατήσει. 

Άση Μπήλιου: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας

Ζυγός – Υδροχόος 

Τόσο ο Ζυγός, όσο και ο Υδροχόος είναι δυο ζώδια εγκεφαλικά. Για να τους… ρίξεις, δηλαδή, πρέπει πρώτα να εξιτάρεις το μυαλό τους. Να δουν ότι έχουν απέναντί τους ένα άτομο εύστροφο, με χιούμορ και μοναδικό. Όταν αυτοί οι δυο συναντηθούν, αναγνωρίζουν αμέσως τα συγκεκριμένα στοιχεία. Τα… μυρίζονται και ο έρωτας τους χτυπάει κατακούτελα. Αυτό είναι που τους εξιτάρει και δεν μπορούν να πάρουν τα μάτια τους ο ένας από τον άλλο. Η χημεία που αναπτύσσεται μεταξύ τους είναι φοβερή και η συνέχεια (μετά το φλερτ) δίνεται στο… κρεβάτι!

Aυτά είναι τα 4 ζώδια που δεν αποδέχονται τον χωρισμό

Ιχθύες- Σκορπιός 

Ιχθύς και Σκορπιός ξέρουν από πρώτο χέρι τι θα πει… συναίσθημα. Κυλάει στις φλέβες τους. Ανήκουν και οι δυο στα ζώδια του Νερού και αυτό από μόνο του λέει πολλά. Ο Σκορπιός βρίσκει έναν άνθρωπο που μπορεί πραγματικά να τον έχει του χεριού του, αλλά και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του. Να τον κάνει να ρίξει τα τείχη του και να ανοιχτεί. Ο Ιχθύς από την δική του πλευρά βιώνει με τον Σκορπιό το απόλυτο πάθος, τον έρωτα και σαγηνεύεται. Τον κοιτά με το στόμα ανοιχτό και τον θαυμάζει. Επιπλέον, και στο κρεβάτι τα πάνε πολύ καλά γιατί ο Ιχθύς «μεταμορφώνεται» σε ό,τι ζητήσει ο Σκορπιός δίνει όλο το είναι του για να τον ικανοποιήσει.

Επιμέλεια: MyLife Team
Πηγή:Mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top