Άση Μπήλιου: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας

Η εβδομάδα ξεκινά με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση

Η εβδομάδα ξεκινά με το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα την Δευτέρα, μια όψη που μας κάνει πιο αποφασιστικούς και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Αυτή η αίσθηση σιγουριάς και σταθερότητας στα συναισθήματα μας λειτουργεί εξαιρετικά όταν θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τον σύντροφο μας για τις προθέσεις μας. Αν έχετε βγει από μια σχέση αυτή η όψη διευκολύνει να πάρετε απόφαση να αφήσετε το παρελθόν εκεί που είναι και να προχωρήσετε μπροστά στη ζωή σας.

Νέα Σελήνη Μαΐου 2021 στον Ταύρο: Ποια τρία ζώδια ευνοούνται

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στους Διδύμους και ακολούθως το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο την Τετάρτη δείχνουν καρμικότητα στις γνωριμίες και στις σχέσεις που μπορεί να κάνουμε τώρα και δίνουν εχέγγυα για μακροημέρευση. Αν είστε ήδη σε σχέση είναι εξαιρετικές όψεις για να αποφασίσετε για την κοινή πορεία της σχέσης σας ή ακόμη και να ορίσετε γάμο ή συμβίωση. Πλησιάζοντας προς το Σαββατοκύριακο το τοπίο διαφοροποιείται και ξεκινούν αστάθειες και μπερδέματα, καθώς ο Ερμής συναντά τον Ποσειδώνα σε τετράγωνο.

Άση Μπήλιου: Τι να περιμένουμε με το τρίγωνο του Ερμή- Κρόνου;

Αποφύγετε το Σαββατοκύριακο να κάνετε σοβαρές συζητήσεις με το ταίρι σας (διότι δεν θα λάβετε απαντήσεις), αλλά και να προχωρήσετε σε νέες αισθηματικές δεσμεύσεις. Σε σχέση με το ξεκίνημα της εβδομάδας, στο τέλος της δεν βλέπουμε την αλήθεια, αλλά αυτό που θα θέλαμε να είναι αλήθεια ή αυτό που μας πλασάρουν οι άλλοι ως αλήθεια.

Δείτε αναλυτικά τις ερωτκές προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια στο asibiliou.gr.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top