Νέα Σελήνη Μαΐου 2021 στον Ταύρο: Ποια τρία ζώδια ευνοούνται

Είναι η καλύτερη στιγμή για να θέσουν τους στόχους τους

Δείτε στο παραπάνω βίντεο τις προβλέψεις που έκανε η Άση Μπήλιου στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»  για το Σαββατοκύριακο

Η Νέα Σελήνη του Μαΐου πραγματοποιείται στις 11/05/2021 στο ζώδιο του Ταύρου, στην 21η μοίρα του ζωδίου και οι όψεις που σχηματίζει είναι ως επί το πλείστον αρμονικές. Σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Τα τρία ζώδια που ξέρουν πώς να διεκδικούν τις γυναίκες

Είναι μια γήινη, γλυκιά Νέα Σελήνη που ακριβώς επειδή οι όψεις της είναι ήπιες, δύσκολα μας εξαναγκάζει σε δράση, παρόλα αυτά αποτελεί μια εξαιρετική αφορμή για να θέσουμε νέους ρεαλιστικούς στόχους, να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας, να ασχοληθούμε πρακτικά με τις ανάγκες του σώματος και της υγείας μας, αλλά και να φροντίσουμε τα πρακτικά θέματα της δουλειάς και των οικονομικών μας.

Πως θα καταλάβεις αν το έτερον σου ήμισυ αισθάνεται το ίδιο

Είναι μια εξαιρετική Νέα Σελήνη για όλα τα ζώδια για να θέσουμε τους νέους στόχους μας, αρκεί να είμαστε ρεαλιστές στη προσέγγιση μας και οι στόχοι να μην είναι ανεδαφικοί. Το ζώδιο του Ταύρου που σχηματίζεται αυτή η Νέα Σελήνη φημίζεται για τους πιο αργούς ρυθμούς του. Έτσι δεν πρέπει να βιαστούμε να ξεκινήσουμε κάτι αν δεν είμαστε καλά προετοιμασμένοι και οργανωμένοι γι’ αυτό. Η Νέα Σελήνη θα επηρεάσει φυσικά όλους μας, αλλά υπάρχουν 3 ζώδια τα οποία θα επηρεαστούν περισσότερο και ευνοούνται σε νέες δραστηριότητες. Μην ξεχνάτε να διαβάζετε και για τον ωροσκόπο σας, ειδικά αν βρίσκεται από τις 18 έως τις 24 μοίρες των ζωδίων αυτών. 

Xώρισες; Πώς να διαχειριστείς τα social media

Αυτά είναι τα ζώδια που ευνοούνται  από τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top