Τα τρία ζώδια που ξέρουν πώς να διεκδικούν τις γυναίκες

Δεν σταματάνε μέχρι να κατακτήσουν αυτό που θέλουν

ζώδια που διεκδικούν

Αν μια γυναίκα αρέσει αρέσει σε ένα από τα πιο κάτω ζώδια, θα την διεκδικήσουν με κάθε τρόπο μέχρι να την κατακτήσουν.

Πώς θα καταλάβεις αν το έτερον σου ήμισυ αισθάνεται το ίδιο

Κριός 

Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο που σου έρχεται στο μυαλό, όταν μιλάμε για διεκδίκηση και… «πέσιμο». Είναι γεννημένος κυνηγός. «Μυρίζεται» κάθε θηλυκή ύπαρξη στον χώρο και αν του αρέσει εμφανισιακά, θα την προσεγγίσει. Δεν θα δειλιάσει. Θα της μιλήσει και θα ρισκάρει ακόμα και την απόρριψη. Άλλωστε… τι είχε, τι έχασε; Την κίνησή του ως αρσενικό την έκανε. Ο Κριός έχει έναν απίστευτο τρόπο να προσεγγίζει τις γυναίκες. Έχει ένα χάρισμα και αυτό προέρχεται από τον δυναμικό χαρακτήρα του και την άμεση προσέγγισή του. Ακόμα και μέσω social media, όταν φλερτάρει ένας Κριός, θα ζητήσει άμεσα ραντεβού για να βρεθεί σε... ακτίνα βολής από το θήραμά του. Δεν αρκείται στο… μπλα μπλα για μέρες.

Τοξότης

Στους άντρες «κυνηγούς» ανήκει και ο Τοξότης. Το δηλώνει άλλωστε και το σύμβολό του, ο Κένταυρος. Στοχεύει με το τόξο του και «καίει» καρδιές. Είναι πολύ εύκολο να εντυπωσιάσει μια γυναίκα με την συμπεριφορά του, την αμεσότητά του, το χιούμορ του και την ιδιαίτερη προσέγγισή του. Το γεγονός ότι δεν δεσμεύεται εύκολα, τον κάνει ακόμα πιο… ποθητό γιατί είναι ο δύσκολος στόχος και παράλληλα αφήνει να εννοείται πως είναι και… κελεπούρι. Ο Τοξότης δε δειλιάζει και φλερτάρει με άνεση. Είναι και αυτός της λογικής του Κριού. «Τι είχα, τι έχασα; Και αν μου κάτσει;». 

Τι σχέσεις έχετε με τα αδέρφια σας σύμφωνα με το ζώδιό σας;

Υδροχόος

Ο Υδροχόος ανήκει στα ζώδια με τις περισσότερες επιτυχίες στο γυναικείο φύλο. Και αυτό δεν είναι τυχαίο. Έχει τρόπους, ευγένεια, είναι έξυπνος και κυρίως δε δείχνει τάσεις ψώνιου και ωραιοπάθειας. Ξεχωρίζει γιατί έχει γνώσεις και μπορεί να ιντριγκάρει το μυαλό μιας γυναίκας. Ξέρει πώς να συμπεριφερθεί όταν περιστοιχίζεται από ωραίες κοπέλες, δεν χάνει τα λόγια του, δεν «μασάει» και όταν κάποια του αρέσει κάνει άμεσα την κίνησή του. Πρωταρχικός στόχος του Υδροχόου, είναι να παίξει με το μυαλό της γυναίκας, να την «ρίξει» πνευματικά και μετά φυσικά στοχεύει και στην σεξουαλική επαφή. Όμως το σεξ για εκείνον περνά πρώτα από το μυαλό.

Επιμέλεια: MyLife Team

Πηγή: Mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top