Τι σχέσεις έχετε με τα αδέρφια σας σύμφωνα με το ζώδιό σας;

Η Άση Μπήλιου αποκαλύπτει ποια ζώδια τα πάνε καλά σαν αδέρφια

αδερφές

Τα αδέρφια μας είναι οι άνθρωποι που σχετιστήκαμε και αγαπήσαμε βαθιά από τα πρώτα μας χρόνια. Είναι αυτοί που κλάψαμε στην αγκαλιά τους, που μοιραστήκαμε τα μυστικά μας, που τσακωθήκαμε πολύ, που μας έβγαλαν εκτός εαυτού και μας τρέλαιναν με τις απαιτήσεις τους.

Μάιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις της Άσης Μπήλιου

Είναι οι άνθρωποι που μπορεί να τους μιλήσαμε άσχημα, να βγάλαμε τον θυμό μας πάνω τους, αλλά αν κάποιος τους προσβάλει και τους πληγώσει θα μπούμε μπροστά για να τους υπερασπιστούμε.

Εντάξει, δεν είναι όλες οι αδερφικές σχέσεις τέλειες και ίσως με τα χρόνια πολλές να ξέφτισαν, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως τα αδέλφια μας είναι οι άνθρωποι που ίσως μας ξέρουν καλύτερα από τον καθένα, μολονότι οι ζωές μας μπορεί να άλλαξαν και να πήραν διαφορετικούς δρόμους. Εσείς έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι τύπος αδερφού ή αδερφής είστε;

Άση Μπήλιου: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας

Ή αν τα αδέρφια σας είναι υποστηρικτικά ή προτιμούν την ανεξαρτησία τους; Το ζώδιο μας έχει να πει πολλά για τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τις αδερφικές σχέσεις μολονότι στην αστρολογία οι σχέσεις με τα αδέλφια ανιχνεύεται με τις όψεις του Ερμή αλλά και την κατάσταση του 3ου οίκου. Πχ ένας Κρόνος στον 3ο οίκο μπορεί να υποδηλώνει τυπικές σχέσεις με τα αδέρφια κι όχι μια πολύ θερμή σχέση.

Η Σελήνη στον 3ο οίκο μπορεί να δείχνει ότι έχουμε τα μικρότερα αδέρφια μας σαν παιδιά μας ή μπορεί μια αδερφή μας να είναι σαν δεύτερη μάνα μας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.asibiliou.gr 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top