Άση Μπήλιου: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας

Η εβδομάδα ξεκινά με «χαμηλό» ενδιαφέρον για την ερωτική μας ζωή

Άση Μπήλιου

Η εβδομάδα ξεκινά με «χαμηλό» ενδιαφέρον για την ερωτική μας ζωή, καθώς ο Ήλιος από τον Ταύρο συναντά σε όψη τετραγώνου τον Κρόνο και το μυαλό μας είναι είτε στις ευθύνες, τις υποχρεώσεις και τα «πρέπει» μας, είτε στις επαγγελματικές μας δραστηριότητες, τις οικογενειακές συγκεντρώσεις και τα πατροπαράδοτα γλέντια.

Μάιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις της Άσης Μπήλιου

Ευτυχώς η επιρροή δεν κρατά πολύ κι έτσι αποκτούμε ξανά ενδιαφέρον για τον έρωτα και τις προσωπικές μας σχέσεις, καθώς η Αφροδίτη συναντά τον Πλούτωνα σε όψη τριγώνου στις 6/5. Η όψη αυτή υπογράφει μοιραίες συναντήσεις και παθιασμένους έρωτες.

Τα συναισθήματα είναι βαθιά, αλλά δεν είναι ανάγκη να δραματοποιούμε τις καταστάσεις. Αντιθέτως, πρέπει να ψάχνουμε για περισσότερο θετικά συναισθήματα και εκδηλώσεις αγάπης και όχι για πόνο και οδύνη.

Οι αστρολογικά καλές και δύσκολες μέρες του Μαΐου 2021

Στις 8/5 η Αφροδίτη λίγο πριν βγει από τον Ταύρο θα συναντήσει σε όψη τετραγώνου τον Δία. Σκεφτείτε αυτή την όψη, μολονότι είναι τετράγωνο, σαν μια θετική ως επί το πλείστον όψη, αλλά που μας κάνει κάπως υπερβολικούς και μερικές φορές άπληστους στον έρωτα.

Ζώδια: Ποια συγχωρούν εύκολα και ποια όχι

Την επόμενη μέρα η Αφροδίτη θα αποχωρήσει από το παλάτι της το ζώδιο του Ταύρου, που είναι και κυβερνήτης του εξάλλου, για να βγει στο δρόμο της περιπέτειας και να επικοινωνήσει προχωρώντας στο ζώδιο των Διδύμων. Η Αφροδίτη στους Διδύμους αγαπά το φλερτ, είναι επικοινωνιακή, εγκεφαλική και ερωτεύεται περισσότερο με το μυαλό παρά με τη καρδιά.

Δείτε αναλυτικά τις ερωτκές προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια στο asibiliou.gr.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top