Μάιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις της Άσης Μπήλιου

Πώς θα είναι ο μήνας για όλα τα ζώδια;

Ο Μάιος φέρνει τις ευλογίες ενός ξεχωριστού Δία που προχωρά στις 14/5 στο ζώδιο της παραδοσιακής διακυβέρνησης του, τους Ιχθύς, έστω και για μια δοκιμαστική και βραχεία πτήση μέχρι το τέλος Ιουλίου. Επίσης, φέρνει την πρώτη έκλειψη της χρονιάς στον άξονα Τοξότη-Διδύμων στις 26/5, αλλά και την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο τέλος του.

Οι αστρολογικά καλές και δύσκολες μέρες του Μαΐου 2021

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή! Στις 4/5 τις πλανητικές αλλαγές εγκαινιάζει πρώτος και καλύτερος ο Ερμής που προχωρά στο ζώδιο της διακυβέρνησης του, τους Διδύμους.

Η νέα του θέση είναι εξαιρετικά βοηθητική για την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, τα θέματα των σπουδών, του εμπορίου, των δοσοληψιών. Η επιρροή του γίνεται ακόμη πιο έντονη, καθώς στους Διδύμους προχωρά και η Αφροδίτη στις 9/5. Αυτή η θέση της Αφροδίτης είναι εξόχως εγκεφαλική και πολυδιάστατη.

Άση Μπήλιου

Όσοι την έχουν στο γενέθλιο ωροσκόπιο τους διατηρούν τη νεανικότητα τους σχεδόν σε όλη τους τη ζωή, τους αρέσει η κίνηση, το ταξίδι, η συλλογή πληροφοριών, η γνώση και το φλερτ! Αυτά αγαπά η Αφροδίτη στους Διδύμους και σε αυτά θα στρέψει την προσοχή μας.

Στις 11/5 σχηματίζεται η Νέα Σελήνη του Μαΐου στον Ταύρο, σε ένα πρακτικό και προσγειωμένο ζώδιο, που μας βοηθά να θέσουμε τους στόχους μας για το επόμενο διάστημα. Ποια σχέδια, ποια όνειρα, ποιοι στόχοι θέλετε να πραγματοποιηθούν μέχρι το φθινόπωρο; Τώρα είναι η στιγμή να τα βάλετε μπροστά. Ο «Άγιος Βασίλης» του Ηλιακού μας συστήματος, ο Δίας, στις 14/5 αλλάζει ζώδιο και προχωρά στους Ιχθύς. Συνήθως παραμένει σε κάθε ζώδιο για περίπου έναν χρόνο. Όμως φέτος θα μείνει για πολύ λιγότερο, από τις 14/5 μέχρι τις 28/7. Ο Δίας πριν ανακαλυφθεί ο Ποσειδώνας κυβερνούσε τον Τοξότη και τους Ιχθύς.

Διαβάστε τις προβλέψεις για όλον τον μήνα στο www.asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top