Οι αστρολογικά καλές και δύσκολες μέρες του Μαΐου 2021

Διαβάστε τις προβλέψεις δια χειρός Άσης Μπήλιου

Ο Μάιος είναι μήνας με έντονο σασπένς, εξελίξεις, θετικές ημέρες, την πρώτη έκλειψη του 2021 και τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή να ξεκινά στο τέλος του.

Ποια είναι η καταλληλότερη μέρα για να κλείσετε τα σημαντικά σας ραντεβού, πότε πρέπει να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και πότε πρέπει να αποφύγετε τη δράση ή τις εντάσεις;

2 Μαΐου: Με το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, τα ζώδια της γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως και κυρίως οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, μπορεί να έχουν μια θετική ημέρα που θα τους αποκαλυφθεί κάποια πληροφορία που μπορεί να έχει και οικονομικό χαρακτήρα ή μπορεί να κάνουν μια συζήτηση που ίσως οδηγήσει σε οικονομικό κέρδος στο μέλλον. Την ίδια μέρα σε ερωτικό επίπεδο μπορεί να υπάρχει μια ρομαντική εξέλιξη σε Ταύρους, Ιχθύες, Παρθένους, Σκορπιούς του 3ου δεκαημέρου επίσης.

3 Μαΐου: Με το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου κάποιοι μπορεί να ζοριστούν περισσότερο, να περιοριστούν ή απλώς να είναι κακοδιάθετοι ή απαισιόδοξοι. Πιθανώς να υπάρχουν κάποιες συνέπειες από παλιότερες αποφάσεις ή χειρισμούς. Τα σταθερά ζώδια: Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου θα επηρεαστούν περισσότερο. Γενικότερα για όλους, ανεξαρτήτως ζωδίου, δεν είναι μια θετική μέρα για νέα ξεκινήματα.

Άση Μπήλιου

6 Μαΐου: Η δυνατή όψη τριγώνου Αφροδίτης-Πλούτωνα κάνει εξαιρετική την ημέρα για τις ερωτικές σχέσεις και γνωριμίες. Μια νέα γνωριμία μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή μας. Ευνοεί τη σεξουαλικότητα, αλλά και τα μεγάλα deal! Τις οικονομικές συμφωνίες και τα συμβόλαια με οικονομικό προσδιορισμό. Ευνοούνται κυρίως Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Ζυγοί και Σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου. Εξαιρετική μέρα για ένα νέο επιχειρηματικό σχέδιο!

8 Μαΐου: Με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία είμαστε επιρρεπείς σε ατασθαλίες σε όλα τα επίπεδα. Δύσκολη μέρα για να πειθαρχήσετε σε μια δίαιτα, σε δουλειά που απαιτεί προσοχή και καλή συγκέντρωση και μια μέρα που μας κάνει πιο επιπόλαιους και στα ερωτικά.

11 Μαΐου: Η Νέα Σελήνη ευνοεί να θέσουμε νέους στόχους και παράλληλα το εξάγωνο Άρη-Ουρανού ευνοεί τις πρωτότυπες ιδέες, το ρίσκο, το καινούριο. Εξαιρετική για τους Ταύρους, Σκορπιούς, Παρθένους, Ιχθύες και Αιγόκερους 1ου και 3ου δεκαημέρου!

12 Μαΐου: Πολύ καλή μέρα για υπογραφές συμφωνιών, συμβολαίων, για οποιαδήποτε εργασία απαιτεί καλή πνευματική συγκέντρωση, για μελέτη, έρευνα, για ενασχόληση με γραφειοκρατικά θέματα, για εμπορικές συναλλαγές και αγορές. Ευνοούνται τα ζώδια του αέρα: Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και τα ζώδια της φωτιάς: Κριοί, Λέοντες και Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά είναι αξιοποιήσιμη από όλους μας.

13 Μαΐου: Με το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα θα έχουν ανεπτυγμένη διαίσθηση, έμπνευση και δημιουργική διάθεση Ταύροι, Ιχθύες, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Παρθένοι και Αιγόκεροι, κυρίως του τρίτου δεκαήμερου.

17 Μαΐου: Με το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα είναι μια μέρα ιδιαίτερα δυναμική για σοβαρές αποφάσεις, για ισχυρές δεσμεύσεις, για επενδύσεις, για οικονομικά οφέλη, για συμπράξεις με «δυνατούς». Αν έχετε να υπογράψετε ένα συμβόλαιο με θετικούς οικονομικούς όρους αυτή είναι η κατάλληλη μέρα, καθώς ταυτόχρονα θα βρίσκεται και η Αφροδίτη πάνω στον Βόρειο Δεσμό. Όλοι μπορεί να επωφεληθούν, αλλά ακόμη περισσότερο Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου και Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου.

Διαβάστε τις προβλέψεις για όλον τον μήνα στο www.asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top