Aυτά είναι τα 4 ζώδια που δεν αποδέχονται τον χωρισμό

Πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για να πεις «αντίο»

ζώδια χωρισμός

Αν είσαι ζευγάρι με ένα από τα πιο κάτω ζώδια και θες να χωρίσεις, το πιο πιθανό είναι να κάνουν μεγάλο σκηνικό ή να σε κατηγορήσουν για διάφορα, σε σημείο του να αναρωτηθείς: «τι τραβάω;».

Tι είδους μητέρα είσαι με βάση το ζώδιο της Σελήνης σου

Κριός 

Ο Κριός είναι ευέξαπτος, δεν μπορεί να συγκρατήσει ούτε τα νεύρα του, αλλά ούτε και την γλώσσα του. Από εκείνον να περιμένεις εκρήξεις ζήλειας, φωνές, φασαρίες και... χαμό. Θα τα κάνει όλα άνω κάτω. Αν σε δει με άλλη/ο, δε θα διστάσει να κάνει σκηνή. Δεν τον νοιάζει να κρατήσει επίπεδο. Θα πει αυτά που θέλει και φυσικά θα ξεσπάσει με όχι καλό τρόπο. Μέχρι και μαλλιοτράβηγμα, να περιμένεις από τον Κριό.

Δίδυμοι

Ποιο επίπεδο; Ούτε που τον νοιάζει τον Δίδυμο να κρατήσει επίπεδο. Αν για άλλα ζώδια αυτό είναι το άλφα και το ωμέγα, για τον Δίδυμο δεν μετράει όταν έχει να κάνει με το πρώην άλλο του μισό. Φυσικά και θα κάνει σκηνές, φυσικά και θα συμπεριφερθεί με τρόπο που μόνο... κυριλέ δεν θα τον χαρακτήριζες.

Καρκίνος 

Έχεις δει ποτέ Καρκίνο έξαλλο; Τον έχεις δει εκτός εαυτού; Δεν το θέλεις, πίστεψέ μας. Ο Καρκίνος είναι γλυκούλης, τρυφερούλης και όλα τα συναφή, όταν είναι σε σχέση κτλ, αλλά έτσι και χωρίσει και έχει πληγωθεί, θα δεις ένα πρόσωπο που δεν αναγνωρίζεις. Και σιγά μην κάτσει να νοιαστεί για επίπεδα και αηδίες... Θα φτάσει το level στον πάτο...

Άση Μπήλιου: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια

Τοξότης 

Αντίστοιχος του Καρκίνου είναι και ο Τοξότης. Και να περιμένεις και χειρότερα σκηνικά από εκείνον. Θα κάνει τα πάντα, όσο χαμηλά και αν χρειαστεί να πέσει. Έτσι και νιώσει πληγωμένος ή αδικημένος ή θελήσει να εκδικηθεί, τότε είναι ικανός να φτάσει στα άκρα. Ακόμα και δημόσια. Δεν τον νοιάζει τι θα πει ο κόσμος. Άλλωστε ποτέ του δεν τον ένοιαξε, τώρα θα τον πειράξει;

Επιμέλεια: MyLife Team
Πηγή:Mylife.com.cy 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top