Άση Μπήλιου: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια

Η έγκριτη αστρολόγος μας ενημερώνει για το πώς θα πάνε τα πράγματα

Δείτε στο παραπάνω βίντεο τι είπε η Άση Μπήλιου «Στη Φωλιά των Κου Κου»  για τη Νέα Σελήνη στο αισθησιακό ζώδιο του Ταύρου 

Σημαντική και αισιόδοξη η καινούρια εβδομάδα του Μαΐου, καθώς στο ξεκίνημα της στις 11/5 σχηματίζεται η γεμάτη ερωτικές υποσχέσεις Νέα Σελήνη του μήνα στο αισθησιακό ζώδιο του Ταύρου, ταυτόχρονα με το εξάγωνο του Άρη με τον Ουρανό. Αυτό το φεγγάρι κρύβει εκπλήξεις και δυνατές συγκινήσεις ιδιαίτερα για τα ζώδια της γης και του νερού και συγκεκριμένα για τους Ταύρους, Αιγόκερους και Παρθένους του τρίτου δεκαημέρου και τους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου.

Νέα Σελήνη Μαΐου 2021 στον Ταύρο: Ποια τρία ζώδια ευνοούνται

Το εξάγωνο του Ήλιου στη συνέχεια με τον Ποσειδώνα προσδίδει ένα πιο ρομαντικό χαρακτήρα στην εβδομάδα και αναζωογονεί παλιές και νέες σχέσεις.

Πώς θα καταλάβεις αν το έχεις παρακάνει με τη δουλειά

Η μεγάλη είδηση όμως της δεύτερης εβδομάδας του Μαΐου δεν είναι άλλη από την είσοδο του Δία, του «ευεργέτη» πλανήτη της παραδοσιακής αστρολογίας, στο ζώδιο που κυβερνούσε πριν ανακαλυφθεί ο Ποσειδώνας, δηλαδή τους Ιχθύς. Η ενέργεια αυτού του Δία είναι αυτή που κάνει τα όνειρα να γίνονται πιο εύκολα πραγματικότητα. Έχει κάτι το μαγικό η επιρροή του κι αυτό θα επηρεάσει και την ερωτική μας ζωή!

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας

Κριός 

Η Νέα Σελήνη του Μαΐου έρχεται για να σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε την αξία σας, ώστε να αποφύγετε σχέσεις στις οποίες μπορεί να δίνετε πολλά και να μην παίρνετε αυτά που σας αναλογούν πίσω. Και δεν αναφέρομαι φυσικά σε υλικά αγαθά, αλλά σε φροντίδα, νοιάξιμο, εκδήλωση του θαυμασμού και της ερωτικής σας διάθεσης, τρυφερότητα και αγάπη. Αν βρίσκετε ότι ακολουθείτε ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο σε σχέσεις που τελικά δεν αξίζουν την καρδιά σας, τότε είναι η στιγμή να κάνετε περισσότερη δουλειά με τον εαυτό σας και να δείτε από πού πηγάζει η ανασφάλεια και συμβιβάζεστε σε σχέσεις που δεν σας καλύπτουν. Η νέα θέση του Δία μέσα στον τομέα της ψυχολογίας είναι ιδιαίτερα βοηθητική για να κάνετε αυτό το ταξίδι αυτογνωσίας. Το εξάγωνο του κυβερνήτη σας Άρη με τον Ουρανό βοηθά να γίνει αυτό το κλικ μέσα σας. Για όλους όσοι έχετε μια ισορροπημένη σχέση αυτή η περίοδος βοηθά να την αναζωογονήσετε κάνοντας κοινές δραστηριότητες με τον σύντροφο σας εκτός σπιτιού. Πολύ θετική περίοδος επίσης για να λύσετε με διάλογο τα όποια προβλήματα και φυσικά αν είστε ελεύθεροι να φλερτάρετε.

Διάβασε την ερωτική πρόβλεψη της εβδομάδας για το ζώδιό σου

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top