Πώς θα καταλάβεις αν το έχεις παρακάνει με τη δουλειά

Σε όλα χρειάζεται μία ισορροπία

δουλειά

Το χειρότερο είναι ότι εσύ κάνεις τα πάντα, αλλά αισθάνεται ότι οι προσπάθειες και κόποι σου δεν εκτιμούνται. Πώς θα καταλάβεις λοιπόν αν όντως αυτό που ανέλαβες αξίζει τον κόπο, την προσοχή και την προσπάθειά σου.

Νέα Σελήνη Μαΐου 2021 στον Ταύρο: Ποια τρία ζώδια ευνοούνται

Πρώτα απ' όλα, ζυγίζεις τα υπέρ και τα κατά. Αν είναι δύσκολο να τα προσδιορίσεις, τότε πρέπει να αναρωτηθείς εις βάθους χρόνου τι θα σου προσφέρει αυτό το task, όχι μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και σε προσωπικό. 

Το επόμενο βήμα είναι να δεις κατά πόσο αυτό το task, σχετίζεται με κάποιον στόχο. Δεν έχει σημασία αν είναι μικρός ή μεγάλος. Σημασία έχει να σου προσφέρει έστω μια ηθική ικανοποίηση όταν τον εκπληρώσεις. 

Πως θα καταλάβεις αν το έτερον σου ήμισυ αισθάνεται το ίδιο

Το σημαντικό βήμα είναι να διαπιστώσεις κατά πόσο εκτιμάται η προσπάθειά σου. Αν οι πρωτοβουλίες σου, η καλή σου διάθεση και η σκληρή δουλειά σου δεν τυγχάνουν της ανάλογης αντιμετώπισης, είναι καιρός κι εσύ να κατεβάσεις ρυθμούς και να λειτουργείς περισσότερο διεκπαιρεωτικά. Τουλάχιστον έτσι, δεν θα έχεις αυξημένες προσδοκίες και δεν θα απογοητεύεσαι τόσο εύκολα. 

Επιμέλεια:  Mylife Team

Πηγή: Mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top