Ποια ζώδια σε χωρίζουν χωρίς καμία εξήγηση

Θεωρούν πως έχουν κάθε δικαίωμα να φερθούν έτσι

ζώδια χωρισμός

Δεν υπάρχει χειρότερο. Να σε αφήσει στα κρύα του λουτρού, χωρίς την παραμικρή εξήγηση. Και όμως αυτά τα ζώδια, θεωρούν πως έχουν κάθε δικαίωμα να συπερίφερονται έτσι γαϊδουρινά.

Κριός

Ο Κριός ερωτεύεται γρήγορα και φεύγει από μια σχέση ακόμα πιο γρήγορα. Ο Κριός θα σε διεκδικήσει και θα σε κάνει δική του χωρίς να το πάρεις χαμπάρι. Το ίδιο συμβαίνει και όταν θα σε χωρίσει. Αυτό το ζώδιο βαριέται εύκολα και δεν μπορεί τη ρουτίνα της σχέσης. Μόλις ηρεμήσουν τα πράγματα και δεν υπάρχει τόσο πάθος όπως στην αρχή, τότε θα σε χωρίσει χωρίς κανένα δισταγμό. Ο Κριός θα μπει και πάλι στο παιχνίδι του φλερτ, κυνηγώντας νέες προκλήσεις σε άλλες αγκαλιές.

Tέσσερα ζώδια που τους αρέσει να υποτιμούν τους άλλους!

Υδροχόος

Ο Υδροχόος τη μια ημέρα είναι δίπλα σου και βλέπετε ταινία στον καναπέ, και την επόμενη σου έχει ζητήσει να χωρίσετε. Εντωμεταξύ επειδή δεν αντέχει τα δύσκολα συναισθήματα και το δράμα καθώς έρχεται σε μεγάλη αμηχανία (όπως εσύ να κλαις μπροστά του) το πιο πιθανό είναι να σου το πει με μήνυμα ή με ένα τηλεφώνημα. Αυτό το ζώδιο διακατέχεται από το φόβο δέσμευσης και του αρέσει να περνάει χρόνο μόνος του και να κάνει τα δικά του. Η μόνη περίπτωση στην οποία ο Υδροχόος θα πάρει δραστικά μέτρα για το τέλος της σχέσης είναι αν καταπιεστεί από τη ζήλια σου ή τον περιορισμό της ελευθερίας του. Αν θέλει τα τερματίσει την σχέση θα το κάνει πολύ γρήγορα.

Mήπως κάνεις και εσύ αυτά τα λάθη όταν διαβάζεις το ζώδιό σου;

Αιγόκερως

Αν πει τέλος, τότε είναι οριστικό. Δεν υπάρχει γυρισμός. O Αιγόκερως είναι της λογικής και δεν κυριεύεται από το συναίσθημα. Αν αρχίσει να έχει δεύτερες σκέψεις για τη σχέση σας, τότε δεν θα μπει και πολύ στον κόπο να τις αναλύσει στο μυαλό του. Αν η σχέση δεν είναι η ιδανική για αυτόν, τότε το αντίο είναι το μόνο σίγουρο. Δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο.

Επιμέλεια: Mylife Team

Πηγή: Mylife.com.cy 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top