Τα τρία ζώδια που τρελαίνονται για κουτσομπολιό

Μήπως ανήκεις και εσύ σε αυτά;

ζώδια που κουτσομπολεύουν

Η αστρολογική πραγματικότητα έχει οδηγήσει σε ένα συμπέρασμα σε σχέση με το κουτσομπολιό: Τα ζώδια του αέρα είναι οι αυθεντίες του είδους! Ξέρουν ότι το κουτσομπολιό δεν είναι και το πιο ηθικό πράγμα που κάνουν, αλλά δεν μπορούν να αντισταθούν, ενώ παράλληλα, δεν θα ήθελαν με τίποτα κάποιοι άλλοι να τους κουτσομπολεύουν. Πάντως, αυτά τα ζώδια δεν κουτσομπολεύουν από κακή πρόθεση.

Tα θέλω και οι επιθυμίες του καθενός ανάλογα με το ζώδιό του

Δίδυμοι


Ο Δίδυμος είναι ο πιο πονηρός κατάσκοπος όλου του ζωδιακού. Ξέρει ακριβώς πώς να κερδίσει την εμπιστοσύνη σου, πείθοντάς σε να του αποκαλύψεις όλες τις πληροφορίες που ψάχνει, ενώ παράλληλα σε διαβεβαιώνει ότι δεν πρόκειται να μάθει κανείς τίποτα. Πριν το καλοκαταλάβεις, του έχεις πει όλα τα μυστικά σου, αφού είναι τόσο γοητευτικός που ούτε καν το πρόσεξες. Ο Δίδυμος έλκεται από τις σκιές που κρύβονται πίσω από τις προσποιήσεις και τα ψέματα. Όλες αυτές οι πληροφορίες εμπλουτίζουν τη βιβλιοθήκη του κουτσομπολιού που κάθε Δίδυμος διαθέτει. Πάντως, αν είσαι αρκετά ώριμος για να το διαχειριστείς, μπορεί να σε αφήσει να απολαύσεις τις πιο ζουμερές και ενδιαφέρουσες ιστορίες από τη ζωή του!

Πες μου το ζώδιό σου να σου πω αν κάνεις λάθος επιλογές συντρόφου

Οι Δίδυμοι πάντως, αν και κουτσομπολεύουν δεξιά και αριστερά, ξέρουν πώς να καλύψουν τα ίχνη τους. Παρόλο που δεν πρέπει να εμπιστευτείς τον Δίδυμο που σου υπόσχεται ότι δεν θα πει τίποτα σε κανέναν, ο ίδιος θα φροντίσει ώστε οι πληροφορίες που του έδωσες να μην διαρρεύσουν εντελώς στο κοινό. Η κυριαρχία ενός Διδύμου στο κουτσομπολιό είναι ένα μοναδικό «χάρισμα» που οφείλει να το διαχειριστεί με υπευθυνότητα.

Ζυγός


Φαινομενικά, ποτέ δεν θα περίμενες ότι αυτό το γλυκό, αθώο και αξιαγάπητο πλάσμα, ο Ζυγός, θα εκστασιάζεται τόσο με το κουτσομπολιό. Ωστόσο, αυτά ακριβώς τα χαρακτηριστικά τον κάνουν να είναι τόσο εξοικειωμένος με αυτό το… σπορ! Η ακίνδυνη συμπεριφορά του τού επιτρέπει να κουτσομπολεύει ανοιχτά, δημοσίως και χωρίς κανείς να τον κατηγορεί γι’ αυτό. Φέρεται φιλικά σε όλους, ακούει όλες τις πλευρές ενός θέματος και κάθε προοπτική μιας κατάστασης. Στη συνέχεια, ενώνοντας όλα όσα έχουν συλλέξει, δημιουργούν την πιο ακριβή και πολύπλευρη ιστορία.

Ωστόσο, οι Ζυγοί είναι επίσης γνωστό ότι εμμένουν στη διπλωματία και τη δικαιοσύνη όταν ασχολούνται με κουτσομπολιά. Ανεξάρτητα από το ποια πλευρά της ιστορίας θέλουν οι ίδιοι να εμπιστευτούν, φροντίζουν να εξετάζουν κάθε άποψη και κάθε λεπτομέρεια, προτού βγάλουν μια κρίση. Στην πραγματικότητα, μπορείς να εμπιστευτείς έναν Ζυγό για να μάθεις όχι μόνο τα πιο φρέσκα κουτσομπολιά, αλλά και το ποιος έχει τελικά δίκιο και ποιος άδικο.

Υδροχόος

Ένας Υδροχόος προτιμά να φοράει το προσωπείο του ατόμου που δείχνει ότι είναι υπεράνω κουτσομπολιού και μελοδραματικών καταστάσεων. Ωστόσο, η πραγματικότητα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια. Παρόλο που του αρέσει να προσποιείται ότι δεν θέλει να αναμιγνύεται και να «λερώνει τα χέρια του», του αρέσει να κρυφακούει τα κουτσομπολιά. Ενώ διασπείρει την ψευδαίσθηση ότι είναι πολύ ώριμος για να συμμετάσχει σε δραματικές καταστάσεις, συνηθίζει να αναμιγνύεται διακριτικά σε μια κατάσταση, χωρίς κανείς να το προσέξει! Είτε το πιστεύεις είτε όχι, ένας Υδροχόος έχει την ικανότητα να παίρνει ένα κομμάτι του κουτσομπολιού και να το κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον.

Η θετική πλευρά του πράγματος είναι ότι ένας Υδροχόος δεν θα κάνει ποτέ σοβαρή ζημιά. Απλώς δεν μπορεί να αντισταθεί στη διασκέδαση που του προσφέρει μια συνεδρία κουτσομπολιού. Φυσικά, το «εγώ» του δεν θα του επιτρέψει ποτέ να το παραδεχτεί.

Επιμέλεια: MyLife Team

Πηγή:www.allyou.gr

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top