Απλά δεν είναι ο τύπος σου

Σου αρέσει πολύ, όμως φέρεται κάπως…

ζευγάρι

Αναμφίβολα με την πρώτη ματιά μπορεί να σου ταιριάζει απόλυτα. Είναι και νόστιμος, σε κάνει να γελάς και δείχνει καλό παιδί. Όμως αυτές είναι σκέψεις που τριγυρνούσαν στο μυαλό σου στα πρώτα ραντεβού, τώρα που «κάπως» προχωράει το πράγμα και η επικοινωνία δε βελτιώνεται, μήπως τελικά πρέπει να το ξανασκεφτείς; 

Crash test: Πρώτη φορά διακοπές μαζί

Στην αρχή μπορεί να σκέφτηκες πως το «παίζει δύσκολος» ή ότι το κάνει για να σου τραβήξει την προσοχή. Επί της ουσίας όμως, μήπως δεν προχωράει το ίδιο και για τους δύο σας και ο τύπος απλά δεν είναι κατάλληλος για σένα αλλά ούτε και για αυτό που ονειρεύεσαι μαζί του; Ασφαλώς και θα του αφιερώσεις λίγο χρόνο μέχρι να σπάσει ο πάγος και να γνωριστείτε καλύτερα, όμως πρόσεξε μην σπαταλήσεις τον χρόνο σου σε κάτι που δεν έχει μέλλον, μόνο και μόνο επειδή νομίζεις πως σου ταιριάζει.

Υπάρχουν συμπεριφορές που φωνάζουν «δεν είμαι ο τύπος σου, μην προσπαθείς τζάμπα», όμως κάποιες φορές έχουμε την τάση να τις βάζουμε στο mute, ώστε να μην τις ακούμε και τελικά πέφτουμε στην παγίδα τους. Το θέμα είναι πως δεν κάνουν κακό μόνο σε αυτό που νομίζεις ότι μπορείς να χτίσεις με τον άλλον, κάνουν κακό στον ίδιο σου τον εαυτό, υποβιβάζοντας την συναισθηματική και ψυχική σου ακεραιότητα. Σε μια υγιή σχέση είναι απαραίτητο να περνούν και οι δύο καλά, όχι μόνο ο ένας ή κανένας. Αυτές είναι, λοιπόν, οι συμπεριφορές που αποδεικνύουν πως τελικά δεν είναι ο κατάλληλος για σένα.

Δε νιώθεις άνετα μαζί του

Είσαι πάντα σφιγμένη και φοβάσαι μήπως κάνεις ή πεις κάτι που δε θα του αρέσει. Δεν είσαι σχεδόν ποτέ χαλαρή μαζί του, ώστε να μην «χάσεις» τον έλεγχο, ενώ μεταξύ σας υπάρχει μια άβολη και ξένη ατμόσφαιρα.

Sex mood: Πήγαινε το φλερτ ένα βήμα παρακάτω!

Θέλει μονίμως να είναι το επίκεντρο

Κοινώς αδιαφορεί για εσένα και θέλει πάντα να γίνεται το δικό του. Μόνο τα δικά του όνειρα πρέπει να σε ενδιαφέρουν, να τα συζητάτε και φυσικά να συμφωνείς με αυτά. Οτιδήποτε αφορά εσένα ή έχεις διαφορετική άποψη από την δική του, δεν τον απασχολεί.

Δεν ανοίγεται περισσότερο από όσο πρέπει

Κάτσε και σκέψου πόσα πράγματα γνωρίζεις στην ουσία για αυτόν. Μήπως περιορίζεται στις βασικές πληροφορίες που λίγο πολύ δίνουμε όλοι μας στην αρχή, όμως εκείνος το συνεχίζει ακόμα; Σου έχει μιλήσει για τους φίλους του ή εκείνοι δεν ξέρουν καν την ύπαρξή σου. Αντίστοιχα όταν εσύ μιλάς για τους δικούς σου, εκείνος δείχνει ενδιαφέρον;

Δεν υπάρχει εξέλιξη στην σχέση

Λογικό άλλωστε αν δεν τον ενδιαφέρει τι κάνεις εσύ με την ζωή σου, αν δεν μπορείτε να βρείτε ένα κοινό σημείο επικοινωνίας, αν εσύ θέλεις πολύ ενώ εκείνος είναι «χλιαρός». Όλα τα παραπάνω είναι σημάδια πως μαζί δεν κάνετε και χώρια μπορείτε καλύτερα. Ασφαλώς πριν αρχίσεις να του επισυνάπτεις κατηγορίες, κάτσε σκέψου τι είναι αυτό που σε κρατάει κοντά του. Αν πρόκειται για κάτι που αξίζει, προσπάθησε, διαφορετικά σκέψου και εσύ μια φορά τον εαυτό σου.

Συντάκτης: Κωνσταντίνα Κύρκου
Πηγή: allyou.gr
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top