Sex mood: Πήγαινε το φλερτ ένα βήμα παρακάτω!

Δε χρειάζεται να κρατήσει μια αιωνιότητα το πρώτο στάδιο

ζευγάρι

Το καλοκαίρι είναι η κατεξοχήν εποχή όπου εκτός από τις θερμοκρασίες που αφορούν τα καιρικά φαινόμενα, χτυπάει κόκκινο και το εσωτερικό θερμόμετρο της ερωτικής επιθυμίας!

Πότε ο έρωτας γίνεται «εθισμός»;

Κάτι τα αέρινα φορεματάκια που είναι εύκολο να εξιτάρουν τα ανδρικά βλέμματα. Κάτι τα ηλιοκαμένα σώματα των αγοριών με το ανέμελο ατημέλητο look που ανεβάζουν παλμούς στα κορίτσια. Ο ερωτισμός είναι στον (καυτό) αέρα και οι αντιστάσεις όλων πέφτουν η μία μετά την άλλη… κι ενώ το ερωτικό ηθικό είναι ακμαιότατο ο καθένας κοιμάται μόνος του στο κρεβάτι του.

Ερωτική επαφή Πήγαινέ το ένα βήμα παρακάτω σεξ

Παρόλο που η επιθυμία και η ανάγκη για σεξ είναι διάχυτη και πολλές φορές βγάζει μάτι, είναι λες κι ο κορωνοϊός έχει βάλει το θέμα «ερωτική απόλαυση» στον πάγο. Με το παιχνίδι του φλερτ να έχει μετατραπεί και να σκαλώνει στο «φάτε μάτια ψάρια» και την επαφή να μένει στην οπτική ή στη φαντασίωση…

Το φλερτ γνωρίζει τρομερή άνθιση σαν να ήταν μια ξεχασμένη τέχνη που ανακαλύφθηκε εκ νέου και τώρα μετατρέπεται σε ιεροτελεστία. Όλα μοιάζουν να έχουν μπει σε slow motion. Κι όσο όμως κι αν ο νεορομαντισμός σε κάνει να νιώθεις ότι είναι υπέροχο να σε διεκδικούν και να σε πολιορκούν με τις ώρες, κάπου όλο αυτό έχει αρχίσει να κρατάει παραπάνω απ’ όσο αντέχεις.

Η καραντίνα ήδη σε έφερε στα όριά σου, ωστόσο όσο η πανδημία δεν λέει να τελειώσει, τα μέτρα που σε κρατάνε ασφαλή παράλληλα σε κρατάνε και σε απόσταση. Το να κάνεις το επόμενο βήμα, το να περάσεις δηλαδή από το φλερτ στο σεξ μοιάζει ξαφνικά πιο δύσκολο από ποτέ. Κι αυτό αφορά και τα δύο φύλα.

Όμως ο καιρός περνάει, το ίδιο συμβαίνει και με το καλοκαίρι (και δε θες να σου πω ότι το ίδιο ισχύει γενικά για τη ζωή).

Ερωτική επαφή Πήγαινέ το ένα βήμα παρακάτω σεξ

Κάνε focus

Καλή η ελευθερία, η δυνατότητα επιλογής και η μεγάλη ποικιλία που σου προσφέρουν οι εφαρμογές γνωριμιών. Αλλά αν μιλάς ταυτόχρονα με πολύ κόσμο τόσο καθυστερείς το να περάσεις στο επόμενο στάδιο και τόσο μειώνεις τις πιθανότητες να αποκτήσεις όλο το πακέτο…

Make your choice

Ξεκαθάρισε το τοπίο και κατέληξε στην επιλογή σου. Το να κάνεις σεξ στην εποχή του κορωνοϊού προϋποθέτει ένα μίνιμουμ ασφάλειας και οικειότητας. Το πάθος και η διέγερση αυτή τη φορά δεν αρκεί, οπότε χρειάζεστε λίγο χρόνο για να νιώσετε ότι δεν κινδυνεύετε αλλά δε χρειάζεται να σας βρει η επόμενη καραντίνα να το συζητάτε ακόμα.

Ξεκάθαρα μηνύματα

Σου αρέσει, του αρέσεις. Φλερτάρατε. Βγήκατε. Ήρθατε κοντά, φιληθήκατε. Έχετε ήδη κάνει το μεγαλύτερο βήμα. Αν στο φιλί αυτό νιώσατε και οι δύο τη χημεία του να θέλετε να ξαναφιληθείτε και να μην ξεκολλήσετε, μην αφήσεις να περάσει πολύς χρόνος μέχρι την επόμενη συνάντηση.

Make it simple

Δεν υπάρχει λόγος να γκουγκλάρεις «μετά από πόσα ραντεβού μπορώ να κάνω σεξ» «π,ότε θα με θεωρήσει εύκολη»… Η ζωή είναι μικρή, και η πανδημία το γράφει αυτό με μεγάλα γράμματα που αναβοσβήνουν! Για να περάσεις πλέον καλά δεν χρειάζεται και να περάσεις τα σκαλιά της εκκλησίας ούτε να έχετε δώσει λόγο. Ευτυχώς το μόνο άτομο στο οποίο έχεις να δώσεις λόγο είναι ο εαυτός σου. Εννοείται ότι ο υποψήφιος ερωτικός σύντροφος έχει ήδη δώσει σαφή μηνύματα της δικής του «συγκατάθεσης».

Χρειάζονται δύο «ναι»

Τα δύο «ναι», το να το θέλετε δηλαδή και οι δύο εξίσου είναι σημαντικό, δεν είναι απλώς λεπτομέρεια. Μπορεί ένας από τους δυο σας να μην είναι έτοιμος να περάσει από το φιλί στο κάτι παραπάνω… Εκεί το φλερτ θα σας φέρει πιο κοντά και θα σας βοηθήσει να ανεβάσετε σταδιακά την ερωτική ένταση μέχρι να φτάσετε στο επιθυμητό επίπεδο και για τους δύο.

The time is now

Αν ξυπνάς και κυρίως κοιμάσαι με τη σκέψη του. Αν έχετε ήδη γελάσει με τα ίδια αστεία και έχεις βεβαιωθεί ότι σας ενώνει το κοινό χιούμορ. Αν έχετε σχολιάσει πάνω κάτω με τον ίδιο τρόπο την επικαιρότητα. Αν όσες φορές μιλήσατε κι όσες φορές βρεθήκατε από κοντά σε εξέπληττε ευχάριστα και κέρδιζε την εμπιστοσύνη σου ολοένα και περισσότερο. Αν σου δίνει την ευθύνη και την επιλογή της πρώτης κίνησης, αυτής που θα κάνει το φλερτ να περάσει στην επόμενη πίστα, αν το θες, δεν υπάρχει λόγος να το καθυστερείς και να έχεις δεύτερες σκέψεις. Όπως πολύ χαρακτηριστικά λέει ένα χιουμοριστικό meme: «η ζωή είναι μικρή, φασωθείτε»!

Το καλοκαιράκι στην ακρογιαλιά  

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για να συγχρονιστείτε και να δείξετε τι θέλετε ο ένας από τον άλλον. Οι μέρες μπορεί να κρατάνε περισσότερο αλλά οι νύχτες του καλοκαιριού είναι αυτές που ζητούν την προσοχή σου και που θα κάνουν τη διαφορά. Και έχεις πολλές αφορμές στη διάθεσή σου για να στείλεις ξεκάθαρο ερωτικό μήνυμα στον άλλον χωρίς περιστροφές. Από το να πάτε μαζί στη θάλασσα, και να βάλετε ο ένας στον άλλον αντηλιακό και να δεις τι (χημικές) αντιδράσεις προκαλεί το άγγιγμά σου σε εκείνον και αντίστοιχα το δικό του σε σένα, τα παιχνίδια μέσα στο νερό, το ηλιοβασίλεμα, η ζέστη ακόμα και το ενδεχόμενο το μπάνιο να καταλήξει σε βραδινό χωρίς ρούχα…

Αν δεν παίζει θάλασσα, μπορεί να παίξει drive in, ή μια βόλτα κάτω από τα αστέρια (το φεγγάρι είναι ακόμα μεγάλο), ή μια εκδρομή ή ακόμα και μια πρόσκληση για δείπνο ή Netflix ή κι ό,τι προκύψει στο σπίτι σου ή στο σπίτι του…   

Relax, take it easy

Χαλάρωσε, εμπιστεύσου το ένστικτό σου αλλά και τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Το σώμα σου ξέρει τι θέλει και πολύ συχνά στέλνει και στον άλλο το μήνυμα που θέλει να στείλει. Όπως επίσης και το σώμα και οι κινήσεις του άλλου στέλνουν σε σένα το δικό τους μήνυμα. Άσε για λίγο έξω από το μυαλό σου όλα τα καταστροφολογικά σενάρια εξαιτίας της επικαιρότητας, κι αφέσου να ακούσεις το είναι σου.

Αν μη τι άλλο, σου αξίζει την επόμενη καραντίνα, να μην την περάσεις μόνη σου!    

Συντάκτης: Αγγελική Λάλου
Πηγή: allyou.gr
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top