10 πράγματα που ελκύουν τον άντρα

Τι είναι αυτό που τον κάνει να θέλει πραγματικά να μείνει σε μία γυναίκα;

Ζευγάρι

Αισθάνεσαι πως ότι και να κάνεις δε θα μάθεις ποτέ τι πραγματικά θέλει, τι ζητά, τι ψάχνει, τι βλέπει στο αντίθετο φύλο; Αναρωτιέσαι τι είναι αυτό που τον τραβάει και τι είναι αυτό που τον κάνει πραγματικά να θέλει να μείνει σε μια γυναίκα; 

Φοβού τη δυναμική γυναίκα… ή μήπως όχι;

Δες παρακάτω τα πράγματα από την οπτική των αντρών, για να σου λυθούν οι απορίες!

Να ξέρει τι θέλεις

Η αλήθεια είναι, ότι, συνήθως έχουμε έναν πολύπλοκο τρόπο για να εξηγήσουμε σε έναν άντρα τι θέλουμε. Από την άλλη, οι άντρες που δεν φημίζονται για τον σύνθετο τρόπο σκέψης τους, τις περισσότερες φορές δεν μπορούν να καταλάβουν τι θέλουμε ακριβώς. Έτσι, τα πράγματα γρήγορα περιπλέκονται και έρχονται οι παρεξηγήσεις! 

Μπορεί κάποια πράγματα να τα θεωρείς δεδομένα, όμως να θυμάσαι, δε συμβαίνει το ίδιο και μέσα στο μυαλό ενός άντρα. Εσύ, δηλαδή, μπορεί να ξέρεις τι θέλεις, αλλά για εκείνον ίσως δεν γίνεται αντιληπτό, με αποτέλεσμα να πιστεύει πως εσύ δεν ξέρεις τι θες. Αν ρωτήσεις τυχαία έναν άντρα τι θέλει πραγματικά από μία γυναίκα, είναι από τα πρώτα που θα σου αναφέρει «να ξέρει τι θέλει»!

Tα σημεία που θέλει πολύ να τον αγγίξεις

Να διατηρείς τη θηλυκότητά σου

Η αλήθεια είναι, ότι, υπάρχουν φορές που την αφήνουμε στην άκρη ή επιλέγουμε να την κρύψουμε καλά. Στην πραγματικότητα, κάποιες από εμάς αγνοούμε ή ξεχνάμε πως είναι ένα πολύ καλό «όπλο». Οι άντρες, αν υπάρχει κάτι που μπορούν να λατρέψουν σε μια γυναίκα και να τραβήξει την απόλυτη προσοχή τους, είναι η θηλυκότητα.

Μία γυναίκα μπορεί να γίνει ακαταμάχητη με τη θηλυκότητά της. Θα τους δεις να παραπονιούνται ότι οι γυναίκες προβάλλοντας τον δυναμισμό τους ξεχνούν τη θηλυκότητά τους και σε αυτό δεν έχουν άδικο. Φυσικά, το ένα δεν αναιρεί το άλλο, αρκεί μια γυναίκα να μάθει να το ξεχωρίζει. Να μην ξεχνάς λοιπόν, πως έτσι κι αλλιώς η θηλυκότητά σου μπορεί να συνδεθεί άψογα με τη δυναμική πλευρά του εαυτού σου και να κάνει θαύματα.

Να προσέχεις τον εαυτό σου

Αυτό το κάνουμε έτσι κι αλλιώς για εμάς. Πόσες φορές δεν έπιασες τον εαυτό σου να αισθάνεται όμορφα, όταν πρόσεξες λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, γεμίζοντας αυτοπεποίθηση; Η αλήθεια είναι, ότι μία αλλαγή στην εξωτερική εμφάνισή μας βοηθάει πολλές φορές το μέσα μας. Τι λένε οι άντρες; Θεωρούν πως όταν γνωρίσουν μια γυναίκα είναι περιποιημένη και στη συνέχεια, αφού τον συνηθίσει, παραμελεί λίγο τον εαυτό της. Ορισμένες φορές, όντως συμβαίνει αυτό! Ο άντρας, λοιπόν, θέλει να συνεχίσει να βλέπει σε σένα, τη γυναίκα που γνώρισε και του τράβηξε την προσοχή. Θέλει, δηλαδή, να προσέχεις τον εαυτό σου και αυτός με τη σειρά του να έχει μάτια μόνο για σένα! 

Tα σημεία που θέλει πολύ να τον αγγίξεις

Να μην του δημιουργείς ανασφάλεια

Το ήξερες ότι οι άντρες έχουν περισσότερη ανασφάλεια από εμάς; Πόσες φορές δεν τον έχεις ρωτήσει κάτι και νομίζεις ότι αδιαφορεί ή ότι δεν δίνει όση σημασία θα ήθελες ή ακόμη δεν σε παρατηρεί; Η αλήθεια είναι, πως συχνά ένας άντρας κρύβει καλά αυτά που νιώθει ή και τις αντιδράσεις που θα ήθελε πραγματικά να έχει. Έτσι θεωρεί πως είναι ασφαλής. Αν γίνει αντιληπτή η ανασφάλειά του, τότε αισθάνεται αδύναμος.

Από την άλλη, μια γυναίκα, κάποιες φορές θέλει να τον προκαλέσει για να σιγουρευτεί για τα συναισθήματά του, και αυτό ίσως του δημιουργήσει ακόμη μεγαλύτερη ανασφάλεια. Το νόμισμα, λοιπόν, και σε αυτήν την περίπτωση έχει δύο όψεις. Από τη μια θέλεις να τον κρατήσεις σε εγρήγορση και από την άλλη, η ανασφάλεια που νιώθει ίσως φέρει αντίθετα αποτελέσματα. Το σίγουρο είναι πως δεν θα παραμείνει για πολύ καιρό δίπλα σε μια γυναίκα που του δημιουργεί ανασφάλεια, οπότε φρόντισε να μη χάνεις το μέτρο.

Τρεις συμβουλές για να γίνεις περισσότερο ελκυστική!

Να τον θαυμάζεις

Ο θαυμασμός που του δείχνεις είναι ένα από τα κλειδιά της επιτυχίας. Τον άνθρωπο που αγαπάς σίγουρα τον θαυμάζεις, αλλά ένας άντρας θέλει να του το δείχνεις και, γιατί όχι, να του το λες κιόλας! Είναι σημαντικό γι’ αυτόν και δένεται περισσότερο μαζί σου. Αν αντιληφθεί πως θαυμάζεις κάποιον άλλον άντρα για οποιοδήποτε λόγο, τότε απογοητεύεται. Ένας άντρας, λοιπόν, θέλει να νιώθει και να βλέπει τον θαυμασμό σου γι’ αυτόν στα μάτια σου. 

Να μην τον εκθέτεις

Είναι σημαντική η γνώμη των φίλων τους, και η ιδανική γυναίκα γι' αυτούς, γίνεται αμέσως αγαπητή στον κύκλο τους. Ένας άντρας δεν θέλει μια γυναίκα να τον «εκθέτει» στο περιβάλλον του ή να προσπαθεί να τον απομακρύνει από τους ανθρώπους που ο ίδιος έχει επιλέξει να έχει στη ζωή του. Πολλές φορές αυτό είναι το άγχος του όταν πρόκειται να συστήσει την καινούρια κοπέλα του στους φίλους τους. 

Τips για να τον/την κάνεις να σε εμπιστευτεί

Να τον φροντίζεις

Δεν υπάρχει άντρας που δεν απολαμβάνει το «ντάντεμα»! Κάθε άντρας θέλει μια γυναίκα που να τον περιποιείται με τρυφερότητα. Ορισμένες φορές, μάλιστα, θα παρατηρήσεις ότι οι αντιδράσεις του μοιάζουν παιδικές.  Η λίγη παραπάνω προσοχή που του δείχνεις και η τρυφερότητα είναι πολύ σημαντικά για εκείνον. 

Να είσαι δυναμική

Η πλειονότητα των αντρών θέλουν η γυναίκα τους να είναι δυναμική, να την θαυμάζουν, να την καμαρώνουν κι ας μην το εκφράζουν κάποιες φορές ανοιχτά. Αισθάνονται περήφανοι και αυτή η ανεξαρτησία τους κάνει να μην τη θεωρούν δεδομένη. Μην ξεχνάς, ότι οι περισσότερες σχέσεις υποφέρουν από ρουτίνα και βαρεμάρα. Όταν ο άντρας στην άκρη του μυαλού του δεν είναι πολύ σίγουρος ή σε θεωρεί ικανή να απομακρυνθείς αν το θεωρήσεις απαραίτητο, τότε κρατάει μια άλλη στάση απέναντί σου.

Πώς μπορείς να στηρίξεις τον σύντροφο σου όταν έχει άγχος

Να τον στηρίζεις

Εσένα μπορεί να μην σου το παραδεχθεί, θα το κάνει όμως στους φίλους του. Μπορεί να λέμε οι γυναίκες πως θέλουμε να νιώθουμε προστασία και ασφάλεια από έναν άντρα, αλλά και οι άντρες χρειάζονται στήριγμα υπό μια άλλη έννοια. Αυτό που θέλει ένας άντρας είναι η σύντροφός του να τον στηρίζει όταν πέφτει ψυχολογικά, όταν χάνει την ψυχραιμία του και μπλέκεται στην καθημερινότητα και γενικότερα όταν έχει ανάγκη από ένα πιο καθαρό μυαλό. Δηλαδή, ένας άντρας χρειάζεται τη στήριξή σου και την κατανόησή σου. Αρκετές φορές θέλει και τις συμβουλές σου, ακόμη και την τρυφερότητα που θα του δείξεις για να χαλαρώσει.

Να διατηρείς το μυστήριο

Αν υπάρχει κάτι που τους τρελαίνει, είναι το μυστήριο! Και θέλουν πολύ να το βρουν σε μια γυναίκα. Όχι, όμως, αυτό που υπάρχει στην αρχή της γνωριμίας, αλλά αυτό που στην πορεία καλά κρατεί. Οι άντρες πάντα θα θέλουν να εξερευνήσουν και να κυνηγήσουν.  Δε σημαίνει, βέβαια, ότι θα ψάχνουν μονίμως καινούριες εμπειρίες με άλλες γυναίκες. Μόλις βρουν το μυστήριο, μένουν πιστοί εκεί. Η σκέψη του άντρα είναι απλή. Θέλει μυστήριο! Αν, λοιπόν, καταφέρεις με τον καιρό να διατηρήσεις αυτό το μυστήριο, τότε θα έχεις στοχεύσει ακριβώς σε αυτό που έχει ανάγκη και θα είναι εκεί για σένα, προσπαθώντας συνεχώς να σε ανακαλύψει με το ίδιο πάθος και την ίδια ένταση.

Δεν είναι απαραίτητο όλες να συμφωνούμε με τα παραπάνω. Ίσως θεωρήσεις ότι είναι πολλά! Αν το καλοσκεφτείς, όμως, θα δεις ότι οι γυναίκες, θέλουμε πολλά περισσότερα!

Πηγή: MyLife

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top