Τρεις συμβουλές για να γίνεις περισσότερο ελκυστική!

Και δεν έχει να κάνει με το look σου, αλλά με τη ψυχολογία σου

Κορίτσι που χαμογελάει

Η γοητεία που αποπνέει μια γυναίκα αποτελεί μια έμφυτη ιδιότητα και «βγαίνει» από μέσα της, χωρίς περιττή προσπάθεια. Είναι ο χαρακτήρας της, ο αέρας και η εικόνα που βγάζει προς τα έξω.

Τips για να τον/την κάνεις να σε εμπιστευτεί

Πολλές φορές, όμως, κάνουμε κάποια μικρά λαθάκια και «υποβαθμίζουμε» άθελά  μας τον εαυτό μας. Καθημερινά πέφτουμε σε παγίδες, που οι ίδιοι βάζουμε στον εαυτό μας, με αποτέλεσμα να φαινόμαστε λιγότερο ελκυστικές. Γιατί δεν φτάνει μόνο να είσαι κομψή και στιλάτη για να είσαι ελκυστική, αλλά καλό θα ήταν να αποφύγεις και αυτά τα τρία λάθη συμπεριφοράς.

Είσαι αναποφάσιστος/η; Τι φταίει και πώς να το αντιμετωπίσεις

Αν θέλεις να αποφύγεις κάτι ανάλογο, παρακάτω θα βρεις μερικές συμβουλές για το πώς θα το επιτύχεις.

1) Μη μιλάς συνέχεια για τον εαυτό σου. Αν το κάνεις σε μεγάλο βαθμό, δείχνεις μια εγωκεντρική και βαρετή εικόνα για τον εαυτό σου. Ναι να μιλήσεις για τις εμπειρίες σου, όμως βάζε τελεία όπου είναι απαραίτητο.

2) Μη συμφωνείς σε όλα. Μη μπαίνεις στη διαδικασία να είσαι καλόβολη και καταφατική σε όλα, κυρίως μάλιστα, αν διαφωνείς, ώστε να αρέσεις σε όλους. Ένας τέτοιος άνθρωπος δείχνει να έχει χαμηλή αυτοπεποίθηση και συνήθως δεν είναι ελκυστικός.

3) Μη δείχνεις αβεβαιότητα. Όταν μιλάς ήσυχα και σε χαμηλή ένταση, όταν περπατάς σκυφτή και δεν χαμογελάς, παρουσιάζεις ακούσια ίσως, έναν άνθρωπο με πολύ χαμηλή αυτοπεποίθηση που δύσκολα μπορεί να τον προσεγγίσει κάποιος. Δοκίμασε να παρουσιάσεις τον εαυτό σου με δυνατή φωνή και αντάλλαξε χειραψίες και χαμόγελα με όλους.

Συντάκτης: Κωνσταντίνα Κύρκου

Πηγή: allyou.gr
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top