Φοβού τη δυναμική γυναίκα… ή μήπως όχι;

Tίποτα δεν φαντάζει ικανό να σταθεί εμπόδιο στον δρόμο της

Δυναμική γυναίκα

Σύνταξη: Θεοδοσία Κυριάκου 

Είναι ανεξάρτητη, δημιουργική, ατρόμητη. Τίποτα δε φαντάζει ικανό να την αποτρέψει από το να κατακτήσει όποιον στόχο θέσει. Καθημερινά, δίνει «μάχες» και αντιμετωπίζει προκλήσεις. Με την πρώτη ματιά, μοιάζει με απόρθητο φρούριο. Και αυτό γιατί δεν χαρίζεται εύκολα σε κανέναν.

Ένας καινούριος τρόπος να αγαπήσετε τον κόσμο γύρω σας

Οι δυναμικές γυναίκες δε θα χαραμίσουν τον χρόνο τους σε κάτι που δεν θα ανταποκρίνεται στα θέλω τους. Παράλληλα, δίνουν χρόνο για να κατανοήσουν τι πραγματικά ζητάς από αυτές και αν αυτά που θα πράξεις στην πορεία είναι ικανά να τις κάνουν να νιώσουν ασφάλεια δίπλα σου.

Αυτές οι γυναίκες, αφού ζυγίσουν τις κινήσεις σου, θα αφήσουν μία χαραμάδα στην πόρτα για να σε δοκιμάσουν. Θα είσαι πολύ τυχερός αν τα καταφέρεις και την ανοίξεις. Γιατί, στη ζωή μίας τέτοιας γυναίκας θα είσαι το «θέλω» της και όχι η ανάγκη της.

Τρεις συμβουλές για να γίνεις περισσότερο ελκυστική!

Θα θέλει να είσαι το καταφύγιό της μετά από τις φουρτούνες και τις «μάχες» που θα έχει δώσει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Θα της λείπει να είναι μαζί σου. Θα χώνεται στην αγκαλιά σου και μέσα σε αυτήν, θα νιώθει ασφαλής από ό,τι τη βασανίζει.

Γιατί, μη γελιέσαι από όσα βλέπουν τα μάτια σου, φίλε μου. Κοίτα με την ψυχή σου. Μπροστά σου ίσως να έχεις ένα πλάσμα ευαίσθητο, ίσως και φοβισμένο, που χρειάστηκε να σηκώσει άμυνες. Μην προσπαθήσεις να την κερδίσεις με ακριβά δώρα και υποσχέσεις που φαντάζουν ψεύτικες. 

Δεκάλογος αντί-Stress

Ένα χαρτάκι στο αμάξι ή ένα «μου έλειψες, έρχομαι να σε δω», θα την αγγίξει περισσότερο, πίστεψέ με. Αυτές τις γυναίκες είναι δύσκολο να τις κατακτήσεις, γιατί δεν θα σου χαριστούν. Αν τα καταφέρεις, όμως, θα σε εκπλήξει αυτό που θα δεις να ξετυλίγεται μπροστά σου.

Γιατί πίσω από τη δυναμική κυρία που βλέπεις με την πρώτη ματιά… βρίσκεται ένα τρυφερό πλάσμα που ανυπομονεί να χωθεί στην αγκαλιά σου. Γι' αυτήν, θα είσαι το λιμάνι της, η δύναμη και η αδυναμία της μαζί. 

Πηγή: MyLife

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top