Τα 3 χαρακτηριστικά, που, όπως τονίζουν ψυχολόγοι, δείχνουν πως ο σύντροφός σας μάλλον σας απατά

Δώστε προσοχή για να αποτρέψετε τα χειρότερα

Αυτά τα χαρακτηριστικά έχει ο άπιστος

Σίγουρα όταν κάποιος είναι άπιστος δεν το γράφει στο κούτελο, όμως σύμφωνα με τους ψυχολόγους εκείνοι που κοιτάνε άλλες γυναίκες έχουν κάποια κοινά  χαρακτηριστικά.

Ένα από αυτά είναι η ωραιοπάθεια. Όταν ένας άνθρωπος έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του τότε πιστεύει πως αξίζει τα πάντα, άρα μπορεί και να τα έχει. Αν λοιπόν ο σύντροφός σας είναι νάρκισσος και παινεύεται για την ομορφιά του αλλά και τις ικανότητές του είναι ένα δείγμα πως μπορεί και να σας απατήσει.

Ένα δεύτερο χαρακτηριστικό που έχουν οι άνθρωποι που δεν είναι πιστοί, είναι τα βίαια ξεσπάσματα. Τέτοιου είδους συμπεριφορές δείχνουν πως ο άνθρωπος, νιώθει πίεση και δεν είναι ευτυχισμένος. Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως αυτό που του προκαλεί πίεση είναι η σχέση, μπορεί να είναι και η δουλειά.

Το τρίτο χαρακτηριστικό είναι ο μη ρομαντισμός. Όταν ο σύντροφός σας δε σας φέρεται ούτε με ρομαντισμό αλλά ούτε και με οικειότητα, τότε μάλλον κάτι έχει αρχίσει να μην πηγαίνει καλά. Πιθανότατα να έχει στο μυαλό του έναν άλλον άνθρωπο και έτσι να μην μπορεί να συνδεθεί 100% μαζί σας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top