«Θελει και δεύτερη εκπομπή ο Γιώργος Λιάγκας και το κανάλι δε βρίσκει χώρο»

H αποκάλυψη του Χάρη Λεμπιδάκη για τον παρουσιαστή στο Breakfast@Star

Δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast@Star έκανε το πρωί της Τετάρτης (29/5) ο Χάρης Λεμπιδάκης, σχετικά με το μέλλον των παρουσιαστών της ελληνικής τηλεόρασης. 

Αρχικά ο γνωστός δημοσιογράφος σημείωσε ότι έχουν κλειδώσει οι μετακινήσεις της Φαίης Σκορδά στο Mega και του Νίκου Μουτσινά στον Alpha, ενώ για την Τατιάνα Στεφανίδου δήλωσε πως πολιορκείται από τρεις σταθμούς: «Αν δε γίνει κάποια ανατροπή της τελευταίας στιγμής, φαίνεται η Φαίη Σκορδά να "κλειδώνει" στο Mega, ο Νίκος Μουτσινάς στον Alpha και η Τατιάνα Στεφανίδου να βρίσκεται ανάμεσα σε τρεις σταθμούς. Η Φαίη είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με το Mega, αλλά δεν έχει υπογράψει και είναι και ο Νίκος Μουτσινάς που εκεί κάπου έχει κολλήσει το πράγμα».

Φαίη Σκορδά: Aπαντά πρώτη φορά για το τηλεοπτικό της μέλλον

Στη συνέχεια αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από τις συζητήσεις του Γιώργου Λιάγκα με τον ΑΝΤ1 για την ανανέωση της συνεργασίας τους, καθώς και την επιθυμία του παρουσιαστή. 

Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε στο Breakfast@Star

Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε στο Breakfast@Star

Γιώργος Λιάγκας: «Δεν έχει υπογράψει. Θέλει καλύτερους όρους στο συμβόλαιο»

«Είναι παράξενο που ο Γιώργος Λιάγκας δεν έχει υπογράψει με τον ΑΝΤ1. Ξέρω ότι ο Γιώργος θέλει να κάνει και κάτι δεύτερο στον ΑΝΤ1, δεν προκύπτει, παρόλο που το κανάλι προσπαθεί να βρει τον χώρο. Μιλάνε για μια τηλεοπτική καραμπόλα. Λέτε να είναι στον ΑΝΤ1 λόγω της αποχώρησης του Λιάγκα;», αναρωτήθηκε και συμπλήρωσε: «Δεν προκύπτει ότι η ζώνη του ΑΝΤ1 θα σπάσει σε δύο κομμάτια». 

Αμέσως μετά επιβεβαίωσε την επιστροφή του «World Party» στον ΑΝΤ1 με παρουσιαστές τον Σάκη Τανιμανίδη και τον Γιώργο Μαυρίδη, στο δεύτερο μισό της σεζόν.

«Η Μπέττυ Μαγγίρα είναι το μεγαλύτερο ερωτηματικό μετά τον Γιώργο Λιάγκα. Πραγματικά δεν ξέρει και η ίδια τι θα κάνει. Είναι θέμα budget κι αν ο ΑΝΤ1 θέλει να κρατήσει το 10-1 στην ψυχαγωγία. Ο σταθμός είναι ευχαριστημένος και θα βρει τρόπο να την πείσει. Αν παγώσει όπως έμαθα το Your Face Sounds Familiar δεν ξέρω αν θα μείνει στο κανάλι, ήταν ένας λόγος για να πάει», τόνισε για την Μπέττυ Μαγγίρα. 

Τέλος, σημείωσε για την Ελένη Μενεγάκη: «Η Ελένη θα μείνει εκτός. Δε νομίζω ότι έχει ανάγκη να δουλέψει. Ο κύκλος της στο καθημερινό πρόγραμμα και στη μεσημεριανή ζώνη, έχει κλείσει οριστικά». 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top