Γιώργος Λιάγκας: «Δεν έχει υπογράψει. Θέλει καλύτερους όρους στο συμβόλαιο»

Τι θα κάνει η Φαίη Σκορδά, η Δανάη Μπάρκα και η Ελένη Τσολάκη

Γιώργος Σκρομπόλας: Οι δηλώσεις για τα τηλεοπτικά πρόσωπα στο Breakfast@star

«Φωτιά» έχει πάρει το ρεπορτάζ, αφού είναι ένα διάστημα που «τρέχουν» οι συμφωνίες και οι ανανεώσεις συμβολαίων των παρουσιαστών με τους τηλεοπτικούς σταθμούς. 

Πολλοί είναι εκείνοι που βρίσκονται σε στάση αναμονής και περιμένουν να δουν αν θα συνεχίσουν στο ίδιο κανάλι ή θα αλλάξουν τηλεοπτική στέγη.

Για κάποια πρόσωπα γνωρίζουμε ήδη τι θα κάνουν την επόμενη σεζόν, ενώ για κάποια άλλα επικρατεί σιγήν ιχθύος. Ανάμεσα σε αυτά και ο Γιώργος Λιάγκας! Τι θα κάνει ο παρουσιαστής του Πρωινού; Γιατί δεν έχει υπογράψει ακόμα με τον ΑΝΤ1;

Γιώργος Λιάγκας: Η αποκάλυψη για το κλεμμένο αυτοκίνητο κι ο εκβιασμός

Γιώργος Σκρομπόλας: Οσα είπε για τον Γιώργο Λιάγκα

Γιώργος Σκρομπόλας: Οσα είπε για τον Γιώργο Λιάγκα

Σε αυτές τις ερωτήσεις απάντησε ο Γιώργος Σκρομπόλας μιλώντας στο Breakfast@star: «Ο Γιώργος Λιάγκας αργεί να υπογράψει γιατί θέλει να πετύχει καλύτερους όρους στο συμβόλαιό του».

Σε ό,τι αφορά τη Φαίη Σκορδά δήλωσε: «Υπάρχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να τη δούμε σε άλλο κανάλι κι όχι στον ΑΝΤ1», ενώ για τη Δανάη Μπάρκα σχολίασε: «Ακούγονται πολλά σενάρια για τη θέση της, αλλά ας κρατήσουμε μικρό καλάθι».

Θολό χαρακτήρισε ο ίδιος το τοπίο στο Οpen τονίζοντας παράλληλα για την Ελένη Τσολάκη: «Θέλει συγκεκριμένους λορους για να κάνει εκπομπή του χρόνου, αλλιώς θα προτιμούσε να κάνει ένα διάλειμμα».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top