Φαίη Σκορδά: Aπαντά πρώτη φορά για το τηλεοπτικό της μέλλον

«Φαίνεται να μη μένει στον ΣΚΑΪ», λέει η Τίνα Μεσσαροπούλου

Φαίη Σκορδά: Τι απάντησε για το τηλεοπτικό της μέλλον/ βίντεο Breakfast

Η Φαίη Σκορδά με αφορμή την παρουσία της σε εκδήλωση για το Make a Wish, απάντησε πρώτη φορά στις φήμες σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον, την επόμενη σεζόν.

Φαίη Σκορδά: Οι τρεις προτάσεις που έχει δεχτεί για την επόμενη σεζόν

«Δε με επηρεάζουν τα ρεπορτάζ, προς Θεού. Κι εγώ κάνω αυτή τη δουλειά, και μάλιστα τηλεοπτικό ρεπορτάζ κάναμε από την εποχή που ήμουν στο Alter, στην εκπομπή Πολύ μπλα μπλα, με τη Ζήνα Κουτσελίνη», είπε στο Breakfast@Star.

 Φαίη Σκορδά στο κέντρο της Αθήνας, τον Νοέμβριο του 2023/ NDP

Η Φαίη Σκορδά στο κέντρο της Αθήνας, τον Νοέμβριο του 2023/ NDP

«Όταν αποφασιστεί κάτι, θα ανακοινώσω το τηλεοπτικό μου μέλλον», είπε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, η οποία δεν ήθελε να πει πολλά, καθώς βρισκόταν στην εκδήλωση γι΄άλλο λόγο. «Αν μπορώ να δώσω ένα στοιχείο είναι ότι δεν έχω υπογράψει για την επόμενη σεζόν», παραδέχτηκε.

Μεσσαροπούλου για Σκορδά: Τα δύο πρόσωπα που ζήτησε για τη νέα σεζόν

Σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να πάει στη ζώνη 10-1 απάντησε: «Την αγαπώ τη ζώνη αυτή. Και τώρα που είμαι σε αυτή τη ζώνη (στις 12:00), "καλημέρα", λέω».

Μεσσαροπούλου για Σκορδά: «Φαίνεται να μη μένει στον ΣΚΑΪ. Έχει φτάσει πολύ κοντά με... »

Πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day, η Φαίη Σκορδά «φαίνεται να μη μένει στον ΣΚΑΪ. Αυτά που της πρότειναν, δεν ήταν αυτά που ήθελε, οπότε έχει αποφασίσει ότι δε θα παραμείνει. Το συμβόλαιό της λήγει στις 31 Ιουλίου, οπότε επίσημα ό,τι μάθουμε θα είναι από την 1η Αυγούστου και μετά».

«Νομίζω ότι έχει φτάσει πολύ κοντά σε επαφές με το Mega. Αυτή τη στιγμή, αν δεν κάνω λάθος, βρίσκονται στο οικονομικό κομμάτι, το οποίο είναι και το μεγάλο αγκάθι στις σχέσεις των δύο πλευρών. Ένα θέμα που υπάρχει και νομίζω θα ξεπεραστεί είναι ένα μικρό κομμάτι για την ενημέρωση», πρόσθεσε η δημοσιογράφος.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top