MasterChef: Ψηφοφορία γκρι μπριγαδας - «Εύχομαι να μην ανέβεις στον εξώστη»

Ο Σταμάτης «πετσόκοψε» τη Ζωή

Ο Σταμάτης έφτιαξε πρώτος 20 pancakes κι εξασφάλισε την ασυλία. Με εξαίρεση τον αρχηγό Κώστα που είναι ασφαλής μέχρι τους «12» και τη Βιβή που βγήκε υποψήφια από το Τεστ Δημιουργικότητας, τα υπόλοιπα μέλης της γκρι μπριγάδας είχαν ίσες πιθανότητες να φορέσουν μαύρη ποδιά στην ψηφοφορία που ακολούθησε.  

Η Ζωή έλαβε τρεις αρνητικές ψήφους από τον Κώστα, τον Σταμάτη και τον Λευτέρη κι έτσι είναι η επόμενη υποψήφια προς αποχώρηση. Ωστόσο, η ψήφος του Σταμάτη «πόνεσε» περισσότερο, γιατί συνοδεύτηκε από βαριά λόγια.

MasterChef: Η γκρι μπριγάδα καθαίρεσε τον Άνχελ από αρχηγό!

«Σταμάτα να θυματοποιείσαι, προσπάθησε να ακούς αυτά που σου λέμε. Σταμάτα να λες ότι σε αδικούμε και ότι δεν μπορούμε να συνεργαστούμε μαζί σου. Όσοι συνεργάστηκαν μαζί σου, δεν τα κατάφεραν. Για να μην τα κατάφεραν σημαίνει πως υπάρχει πρόβλημα και το αυτό το πρόβλημα είσαι εσύ. Για όλους αυτούς τους λόγους σε ψηφίζω κι εύχομαι να μην ανέβεις στον εξώστη», δήλωσε συγκεκριμένα και όλοι παραδέχτηκαν πως ήταν υπερβολική η επίθεσή του.  

MasterChef: Η Ζωή είναι υποψήφια προς αποχώρηση!

MasterChef: Η Ζωή είναι υποψήφια προς αποχώρηση!

«Το να μου κάνει όλο αυτό τον πόλεμο, ενώ χθες μου μιλούσε για μένα είναι ασέβεια. Είναι ψεύτης», του απάντησε η Ζωή, μιλώντας στις κάμερες.

Τρεις αρνητικές ψήφους από τον Χρήστο, τον Ηλία και τη Βιβή, συγκέντρωσε και ο Άνχελ, ο οποίος είναι ο τέταρτος και τελευταίος υποψήφιος προς αποχώρηση αυτής της εβδομάδας.  

MasterChef: Απασφάλισε ο Γιάννης για τον Λευτέρη - «Είναι κακός άνθρωπος»

MasterChef: Ο Άνχελ είναι κι αυτός υποψήφιος προς αποχώρηση

MasterChef: Ο Άνχελ είναι κι αυτός υποψήφιος προς αποχώρηση

Ωστόσο, αυτό που συζητήθηκε έντονα ήταν οι δύο αρνητικές ψήφοι της Ζωής και του Άνχελ στον Λευτέρη. «Η Χριστίνα είναι κρυφομουσίτσα, έχω δει πολλές φορές να μιλάει με τον Άνχελ», είπε ο Σταμάτης υπονοώντας πως η Χριστίνα ευθύνεται για την απόφασή τους. 

Μετά τον Γιάννη και τη Βιβή, η Ζωή και ο Άνχελ συμπληρώνουν την τετράδα των υποψηφίων που θα παλέψουν αύριο Παρασκευή (29/3) για την παραμονή του στο MasterChef 2024.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2024

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top