MasterChef: Απασφάλισε ο Γιάννης για τον Λευτέρη - «Είναι κακός άνθρωπος»

Οι δύο αντίπαλοι δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις

Οι γκρι έχουν δηλώσει επανειλημμένα πως στις Ομαδικές Δοκιμασίες λειτουργούν περισσότερο ατομικά από ό,τι συλλογικά.

MasterChef: Ήττα για την γκρι μπριγάδα στην Ομαδική Δοκιμασία

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τους ρώτησε αν αυτό οφείλεται στις ήττες τους ή στο ότι υπάρχουν άτομα που αποδυναμώνουν την ομάδα, όπως είχε πει ευθέως ο Άνχελ. 

MasterChef: Ψηφοφορία γκρι μπριγαδας - «Εύχομαι να μην ανέβεις στον εξώστη»

Στο ερώτημα του κριτή απάντησε ο Λευτέρης, λέγοντας: «Ένα από τα πράγματα που συζητήσαμε χθες βράδυ είναι για να προχωρήσουμε σαν μπριγάδα πρέπει να φύγει η προκατάληψη ότι δε θέλουμε τη Ζωή ή ό,τι θεωρούμε αδύναμη τη Ζωή ή τη Βιβή ή τον Χρήστο τουλάχιστον στις ομαδικές, γιατί άμα ο καθένας λειτουργεί ατομικά στην ομαδική είναι αυτό που θα μας κάνει να μην κερδίσουμε ποτέ μια ομαδική. Υπάρχει ατομισμός στην ομάδα τη στιγμή που πρέπει να δουλέψουμε ομαδικά».

Στα λόγια του Λευτέρη αντέδρασε η Βιβή. «Συγγνώμη ρε Λευτέρη ένα πιάτο ανέλαβες μόνος σου και δεν ήθελες βοήθεια», είπε κοιτώντας τον Λευτέρη. «Είπα ότι δε χρειάζομαι βοήθεια για να μην απασχολήσω άλλα δύο χέρια», δικαιολογήθηκε εκείνος.

MasterChef: Τα χειρότερα είπε ο Γιάννης για τον Λευτέρη

MasterChef: Τα χειρότερα είπε ο Γιάννης για τον Λευτέρη

Ο Γιάννης Κούρτογλου στη συνέχεια απασφάλισε για τον Λευτέρη, με τον οποίο δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις. «Είναι κακός άνθρωπος απορώ από πού πηγάζει αυτή η κακία, ο ναρκισσισμός, ο φθόνος, η καταστροφικότητα», δήλωσε χαρακτηριστικά στις κάμερες. 

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2024

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top