Ζήνα Κουτσελίνη: «Η Μενεγάκη ό,τι σκέφτεται το σχεδιάζει για καιρό»

«Είμαστε σε καλό δρόμο«, είπε για την εκπομπή Ζήνα το βράδυ

Δείτε όσα είπε η Ζήνα Κουτσελίνη στο Breakfast@Star

Η Λιλή Πυράκη βρέθηκε με την κάμερα του Breakfast@Star στα παρασκήνια της εκπομπής Ζήνα το βράδυ και μίλησε με τη Ζήνα Κουτσελίνη για τα τηλεοπτικά πρόσωπα, με τα οποία κατά καιρούς έχει συνεργαστεί.  

Μιλώντας για τη φημολογούμενη «μετακόμιση» της Ελένης Μενεγάκη από το μεσημέρι στην πρωινή ζώνη, είπε: «Ό,τι σκέφτεται το σχεδιάζει για καιρό κι είναι η μόνη που γνωρίζει τι θα κάνει από 'δω και πέρα». «Είτε θα παραμείνει στη ζώνη της, που είναι το επικρατέστερο, είτε θα κάνει βραδινό είτε πρωινό για να τελειώσει την καριέρα της όπως ξεκίνησε», πρόσθεσε για τη «βασίλισσα» της TV. 

Ζήνα Κουτσελίνη: Η εξομολόγηση για τον θυμό και το γράμμα στη μητέρα της

Η Ζήνα Κουτσελίνη διαφώνησε με τη Μαρία Ηλιάκη κι όσα είπε για την εκπομπή Δέστε τους, που παρουσιάζε παλιότερα στον Alpha με τον Νίκο Μουτσινά. «Το Δέστε τους θα είχε λόγο ύπαρξης στη σημερινή τηλεόραση, αλλά με άλλα στοιχεία. Μια αντίστοιχη παρέα θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον, με ανθρώπους του ίδιου βεληνεκούς», τοποθετήθηκε σχετικά. 

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος σχολίασε και την πρόσφατη, πολυσυζητημένη συνάντησή της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. «Δεν κάναμε τετ-α-τετ κουβέντα οι δυο μας. Εκείνη έχει τη δική της οπτική στα πράγματα κι εγώ έχω τα γεγονότα όπως τα έζησα. Όμως δε γυρνάω σε τίποτα πίσω, κρατώ αυτό το κομμάτι που μετά το ξεπέρασα, εκείνη η αδύναμη στιγμή μου μού έδωσε τη δύναμη του τώρα. Παραμένω σε αυτό και την ευχαριστώ. Δηλώνω παρούσα σε κάθετι από 'δω και πέρα στη ζωή της Κωνσταντίνας», είπε. 

Ζήνα Κουτσελίνη για Σπυροπούλου: «Δεν είναι το ζητούμενο η συγγνώμη πάντα»

Μίλησε και για τη Φαίη Σκορδά που η ίδια ανέδειξε μέσα από τη συχνότητα του Alter, λέγοντας ότι και να φύγει από τον ΣΚΑΪ δε θα πάει χαμένη. Σχετκικά με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τα σχόλιά του για τα τηλεοπτικά πρόσωπα, ξεκαθάρισε ότι είναι μαζί του και -φυσικά- έχει το δικαίωμα να λέει την άποψή του. 

Ζήνα Κουτσελίνη: «Μπορεί η Φαίη να είναι σήμερα στον ΣΚΑΙ και αύριο αλλού»

Οσον αφορά στην εκπομπή της Ζήνα το βράδυ, η Ζήνα Κουτσελίνη δήλωσε: «Δεν έχω κάνει απολογισμό, αλλά νιώθω ότι είμαστε σε καλό δρόμο».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top