Ζήνα Κουτσελίνη: Η εξομολόγηση για τον θυμό και το γράμμα στη μητέρα της

«Δεν μπορεί αυτό το πράγμα να το έγραψα εγώ για τη μάνα μου!»

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Με αφορμή το γράμμα της Σταυρούλας από την Κυψέλη που εξαφανίστηκε και μήνες μετά βρέθηκε νεκρή, στον πατριό της, η Ζήνα Κουτσελίνη έκανε μια προσωπική εξομολόγηση το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αποκάλυψε το γράμμα που είχε γράψει εκείνη στη μητέρα της όταν ήταν στην εφηβεία και την κατηγορούσε για διάφορα. «Μου έχει τύχει σε προσωπικό επίπεδο κι ευτυχώς το έχω στα χέρια μου, να εχω στείλει γράμμα στη μητέρα μου, στην εφηβεία μου... το λέω για πρώτη φορά, που την κατηγορώ για 500 πράγματα λέγοντας ότι δίνει αξία στον αδερφό μου, κάτι που ήταν ο θύμος κι ο πόνος ενός παιδιού, που η μητέρα την έδιωξε για να είμαι αυτό που είμαι σήμερα και δε με κράτησε κοντά της για να είμαι ένα νεκρό παιδί».  

Δάκρυσε η Ζήνα Κουτσελίνη: Η συγκινητική έκπληξη στο Secret Song

«Τότε ως παιδί δεν αντιλαμβανόμουν τίποτα κι έγραψα ένα γράμμα. Όταν το βρήκα λέω: "Δεν μπορεί αυτό το πράγμα να το έγραψα ποτέ εγώ για τη μάνα μου!". Που όταν πήγαινα στους ψυχοθεραπευτές και μου έδειχναν κάποια στοιχεία, έλεγα: "Η μαμά μου, το κουκούλι μου, ο άνθρωπος μου, η αγάπη μου...", κι όμως έφτασα στο σημείο να γράψω αυτό για τη μάνα μου!», συμπλήρωσε με αφορμή το γράμμα της Σταυρούλας.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top