Ζήνα Κουτσελίνη: «Μπορεί η Φαίη να είναι σήμερα στον ΣΚΑΙ και αύριο αλλού»

Όσα δήλωσε η παρουσιάστρια για τη Σκορδά, τη Μενεγάκη και τη Μελέτη

Δείτε όσα είπε η Ζήνα Κουτσελίνη στο Breakfast@Star

Η Ζήνα Κουτσελίνη, βρέθηκε στη γιορτή του Χάρη Λεμπιδάκη και μίλησε στο Breakfast@Star για τα τηλεοπτικά πρόσωπα και τα συμβόλαια που λήγουν. 

«Η ανανέωση δε με βιάζει. Όλα έρχονται όταν πρέπει και γίνονται αν πρέπει να γίνουν. Η βραδινή μου εκπομπή θα πρέπει να αποκτήσει μεγαλύτερο δείγμα για να αποφασίσει ο σταθμός για το μέλλον της. Για εμένα είναι πολύ σημαντικό να είμαι στον σταθμό που βρίσκομαι και με τις δύο εκπομπές μου στην επόμενη σεζόν», είπε αρχικά η παρουσιάστρια των εκπομπών του Star Αλήθειες με τη Ζήνα και Ζήνα, το βράδυ

Κουτσελίνη: «Η κακή στιγμή με τη Σπυροπούλου με οδήγησε να βγω στην κάμερα»

Για τη Φαίη Σκορδά είπε: «Μπορεί η Φαίη σήμερα να είναι στον ΣΚΑΪ κι αύριο να είναι αλλού. Είναι ωραίο οι παρουσιαστές να πηγαίνουν εκεί που νιώθουν ασφάλεια κι αγάπη όταν λήγουν τα συμβόλαιά τους. Γνωρίζω τη Φαίη πολλά χρόνια και θεωρώ ότι αν νιώσει αμοιβαία αγάπη στο κανάλι που βρίσκεται δε θα έχει λόγο να φύγει. Ο ΣΚΑΪ την πρώτη χρονιά έκανε αυτό που υπέγραψε η Φαίη Σκορδά, την επόμενη χρονιά έκανε κάτι άλλο και της άλλαξε ώρα. Η Φαίη θα αξιολογήσει όλες τις αλλαγές στον ΣΚΑΪ και θα πάρει τις αποφάσεις της. Οποιαδήποτε εκπομπή βρίσκεται στη ζώνη 12-2 αδικείται, γιατί τα θέματα έχουν ‘’καεί’’». 

Για την Ελεωνόρα Μελέτη δήλωσε ότι είναι ένα πολύ δυνατό brand που έχει δοκιμαστεί σε όλες τις ζώνες. «Όταν είσαι ένας άνθρωπος που ηγείσαι, είσαι διευθυντής προγράμματος, οφείλεις να ενημερώσεις τον παρουσιαστή σου για οποιαδήποτε αλλαγή της ώρας, όχι να ενημερώνεσαι από τη ροή. Αν αυτή η ενημέρωση δεν έχει υπάρξει είναι φάουλ του σταθμού», είπε σε σχέση με την εκπομπή Mega Καλημέρα που την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησε με καθυστέρηση.   

Ζήνα Κουτσελίνη: «Μίλησα με τη Φαίη Σκορδά από το πρώτο λεπτό»

Όσον αφορά στην Ελένη Μενεγάκη και τη «μετακόμισή» της στην πρωινή ζώνη του Mega όπως ακούγεται, η Ζήνα Κουτσελίνη απάντησε: «Δεν ξέρω αν η Ελένη θα ήθελε κάτι, ή αν της αρέσει πιο πολύ πια η μεσημεριανή ζώνη. Είναι ένας άνθρωπος που κρατάει κλειστά τα χαρτιά του κι όταν εκείνη το επιλέξει ανοίγει τον φάκελό της και τον παρουσιάζει».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top