Ζήνα Κουτσελίνη: «Μίλησα με τη Φαίη Σκορδά από το πρώτο λεπτό»

Όσα είπε η παρουσιάστρια για τον θάνατο του Δημήτρη Σκορδά

Δείτε όσα είπε η Ζήνα Κουτσελίνη στο Breakfast@Star

Σε βαθύ πένθος βυθίστηκε από τα ξημερώματα της Δευτέρας η Φαίη Σκορδά, μετά την ξαφνική απώλεια του πατέρα της, Δημήτρη.

Φαίη Σκορδά: Όλες οι φορές που είχε μοιραστεί φωτογραφίες με τον πατέρα της

Η οικοδέσποινα της εκπομπής Fay's Time έφυγε εσπευσμένα για την πατρίδα της το Κιλκίς, προκειμένου να είναι κοντά στη μητέρα της και τον αδελφό της, αφού σήμερα το μεσημέρι θα τελεστεί η κηδεία του πατέρα της.

Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε το βράδυ της Δευτέρας στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και μετά από σχετική ερώτηση, αποκάλυψε πως επικοινώνησε από την πρώτη στιγμή με τη Φαίη Σκορδά.

«Θα πω από το βάθος της καρδιάς μου ότι για μένα ο Δημήτρης, ο μπαμπάς της Φαίης, είναι ένα κομμάτι και στη δική μου ψυχή, πολύ δυνατό. Μίλησα με τη Φαίη από το πρώτο λεπτό, γνώριζα την είδηση από τα ξημερώματα, από την πρώτη στιγμή που συνέβη. 

Φαίη Σκορδά: Βαρύ το κλίμα στην εκπομπή της - Τι είπαν οι συνεργάτες της

Η Φαίη αυτή τη στιγμή είναι στο Κιλκίς, κοντά στη μαμά και τον αδερφό της. Θα είναι πολύ δύσκολα από εδώ και πέρα, γιατί το τηλεοπτικό πρόγραμμα που κάνει είναι ψυχαγωγικό», ανέφερε συγκινημένη η Ζήνα Κουτσελίνη. 

Η Φαίη Σκορδά κι η Ζήνα Κουτσελίνη μαζί σε παλιότερη εκδήλωση

Η Φαίη Σκορδά κι η Ζήνα Κουτσελίνη μαζί σε παλιότερη εκδήλωση /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Θυμίζουμε ότι η Ζήνα Κουτσελίνη έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην τηλεοπτική καριέρα της Φαίης Σκορδά, καθώς ήταν εκείνη που πρότεινε να φύγει από τη Θεσσαλονίκη και να παρουσιάσει δική της εκπομπή στο Alter.

Δείτε ολόκληρη της εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top