Ζήνα Κουτσελίνη για Σπυροπούλου: «Δεν είναι το ζητούμενο η συγγνώμη πάντα»

«Πιστεύω ότι θα τα ξαναβρούνε Ουγγαρέζος- Λιάγκας»

Όσα είπε η Ζήνα Κουτσελίνη για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Ουγγαρέζο- Λιάγκα/ βίντεο Happy Day

Η Ζήνα Κουτσελίνη ήταν παρούσα χθες στο νέο εστιατόριο του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου στο κέντρο της Αθήνας και συνάντησε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με την οποία τα έχουν βρει τον τελευταίο χρόνο, μετά την κόντρα τους τα τελευταία χρόνια. 

Κουτσελίνη: «Η κακή στιγμή με τη Σπυροπούλου με οδήγησε να βγω στην κάμερα»

«Θεωρώ ότι δεν είναι η συγγνώμη που μένει στο τέλος αυτών των σχέσεων, για εμένα δεν είναι το ζητούμενο η συγγνώμη πάντα. Είναι να προχωράμε μπροστά, να βλέπουμε αλλιώς τη ζωή και την κάθε στιγμή» σχολίασε η Ζήνα Κουτσελίνη στους δημοσιογράφους.

Σπυροπούλου: Το φύλο του μωρού και οι δυσκολίες στη δεύτερη εγκυμοσύνη 

Η παρουσιάστρια του Star ρωτήθηκε όμως και για τα block που κάνει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και τα όσα συμβαίνουν με τον ίδιο και τον Γιώργο Λιάγκα.

«Είχα κάθε λόγο να κάνω μπλοκ τον Δημήτρη στο παρελθόν! Τον άτιμο, μου ξέφυγε… να με κάνει μπλοκ τώρα… Τι του έφταιξε ο Γιώργος;», σχολίασε αρχικά και μετά εξήγησε πως: 

Λιάγκας για μπλοκ Ουγγαρέζου: «Σιχαίνεται έξι, μόνο από αυτήν την εκπομπή!»

«Όταν έχεις συνεργαστεί με κάποιον και μετά διαφωνείς, αυτό σημαίνει ότι κάτι σου λείπει από την αγάπη που είχατε. Πιστεύω ότι θα τα ξαναβρούνε, οπότε τώρα κάνουμε έναν ντόρο να δούνε τον Λιάγκα και όχι εμένα στις 12 παρά τέταρτο.Είναι λάθος αυτό, μη με ρωτάτε για αντιπάλους», κατέληξε η Ζήνα με χιούμορ.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top