Άντζελα Δημητρίου: «Αγαπώ την κόρη μου, αλλά θέλω να είμαι λίγο μόνη μου»

Όσα είπε στη συνέντευξη για τον πατέρα της Όλγας Κιουρτσάκη

Την Άντζελα Δημητρίου υποδέχτηκε το βράδυ της Πέμπτης (7/3) ο Νίκος Χατζηνικολάου, η οποία μίλησε για την κόρη της Όλγα, αλλά και τη μητέρα της, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Όσα είπε στο J2US για τον θάνατο της μητέρας της

Η ερμηνεύτρια είπε τρυφερά λόγια για την Όλγα Κιουρτσάκη, ωστόσο παραδέχτηκε πως πλέον έχει φτάσει η ώρα να κοιτάξει τον εαυτό της. 

Η Άντζελα Δημητρίου με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, στην πρεμιέρα του Τάκη Ζαχαράτου, στο θέατρο Άλσος /Φωτογραφία NDP Photo Agency - 'Ελλη Πουπουλίδου 

Η Άντζελα Δημητρίου με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, στην πρεμιέρα του Τάκη Ζαχαράτου, στο θέατρο Άλσος /Φωτογραφία NDP Photo Agency - 'Ελλη Πουπουλίδου 

«Η Όλγα πλέον μεγάλωσε, έχει γίνει μια κούκλα, έχει γίνει μάνα που πρέπει αυτό να το σεβαστεί και να γίνει σωστή μάνα όπως ήμουν εγώ για την Όλγα. Την αγαπάω την κόρη μου, αγαπάω το εγγόνι μου, αγαπάω τον γιο μου, αγαπάω τα εγγόνια μου, τους αγαπάω όλους, αλλά θέλω να είμαι λίγο μόνη μου. Θέλω λιγάκι να κοιτάξω εμένα. Θέλω λίγο να ενδιαφερθώ για μένα.

Αρκετά χρόνια ασχολήθηκα πάρα πολύ και έδωσα τα πάντα σε όλη την οικογένεια μου. Θέλω λίγο να κοιτάξω εμένα. Θέλω να κοιτάξω λίγο την Άντζελα, πριν να είναι αργά. Δεν θέλω η Άντζελα κάποια στιγμή να πει “τι έκανα; Έδωσα αυτό, έδωσα εκείνο και εγώ τι κάνω; Να πεθάνω;”».

Η ίδια αναφέρθηκε ύστερα στο γεγονός ότι δεν έχει καμία επαφή  με τον πατέρα της κόρης της: «Για την απομάκρυνση του από τη δική μου ζωή δεν με πειράζει, αλλά από της κόρης μου με πείραξε πολύ. Του εύχομαι να είναι καλά, πάνω απ’ όλα. Δεν την αναγνώρισε. Ποτέ. Την Όλγα την είδε τρεις, τέσσερις, πέντε, έξι, δέκα φορές», αποκάλυψε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και συνέχισε: «Δεν θέλω να ενοχοποιήσω κάποιον, αλλά πιστεύω ότι ένας πατέρας πρέπει να είναι εκεί. Κι εγώ δεν πέρασα καλά με δικό μου πατέρα, αλλά δεν με πειράζει γιατί εγώ ήμουν και μεγάλη, αλλά εκείνη ήταν μωρό. Κι είχα όλο το βάρος πάνω μου κι έπρεπε κάποια στιγμή να πω στην Όλγα να πω ότι “ξέρεις κάτι; Σου πήρα αυτό το δώρο. Αυτό είναι από μένα κι αυτό από τον μπαμπά σου”. Κάποια στιγμή κάθισα και της ανέλυσα πάρα πολλά πράγματα και της είπα “Είσαι το πιο τυχερό παιδί του κόσμου».

«Από εδώ και πάνω είμαι γυναίκα και από εδώ και κάτω είμαι άνδρας. Δηλαδή έχεις και πατέρα, έχει και μάνα. Του εύχομαι να είναι καλά. Την Όλγα δεν ξέρω γιατί… Δεν ξέρω γιατί δεν την αγάπησε. Δεν αγάπησε αυτό το παιδί. Αν είχε κάτι με εμένα… Αλλά το παιδί δεν φταίει σε τίποτα», συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

«Λύγισε» για την απώλεια της μητέρας της

Η Άντζελα Δημητρίου συγκινήθηκε μιλώντας για την πολυαγαπημένη της μητέρα, την οποία έχασε πριν από μερικές εβδομάδες.

Συντετριμμένες στην κηδεία Άντζελα Δημητρίου και Όλγα: «Μανούλα μου»

«Αυτό που μου έμεινε από τη μητέρα μου είναι αυτό που φοράω στο χέρι μου, ήταν το δαχτυλίδι της το οποίο δεν θα το βγάλω ποτέ, το ορκίζομαι γιατί είναι η προστασία μου», είπε δείχνοντας στην κάμερα το δαχτυλίδι στο χέρι της», εξομολογήθηκε.

«Για 2,5 χρόνια την είχα σε ένα κρεβάτι. Δεν περπάταγε, αλλά μέρα με την ημέρα που την έβλεπα έτσι, στεναχωριόμουν πάρα πολύ. Ξέχασα την μάνα μου που ήταν δυναμική, να μαγειρέψει, να καθαρίσει, να κάνει τα πάντα…», είπε στη συνέχεια με δάκρυα στα μάτια.

«Μέχρι πριν ένα μήνα μου έλεγε: “Θέλω να προσέχεις τον εαυτό σου. Να βρεις έναν άνθρωπο να φτιάξεις τη ζωή σου γιατί στο τέλος θα μείνεις μόνη σου. Εγώ δεν θέλω να είσαι μόνη σου”», κατέληξε η τραγουδίστρια. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top