Στα Σύνορα: Έρχεται απόψε στις 21:00 με διπλό επεισόδιο- Δείτε το trailer

Συντονιστείτε στο Star

«Στα Σύνορα» πρωταγωνιστούν οι «βετεράνοι» του είδους, ένα αγαπημένο τηλεοπτικό ζευγάρι, η Υρώ Μανέ και ο Κώστας Κόκλας!

«Στα σύνορα»: Ο Ηρακλής παίρνει μετάθεση. Τέλος με την Ιωάννα;

Μαζί τους οι αγαπημένοι πρωταγωνιστές Νίκος Πουρσανίδης, Λίλα Μπακλέση, Σπύρος Πούλης, Κώστας Αποστολάκης, Βαλέρια Κουρούπη Γιάννης Μποσταντζόγλου, Ρένος Ρώτας, Πάρις Θωμόπουλος, Έλενα Ασημακοπούλου, Βασίλης Τριανταφύλλου.

Βαλέρια Κουρούπη: Τα Σύνορα, ο Γιάννης Μπέζος κι ο 20χρονος γιος της

Επεισόδιο 27

Οι εθελοντές πυροσβέστες είναι έτοιμοι να αναλάβουν δράση και να συμμετάσχουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, αλλά μία άνωθεν εντολή τους σταματάει απότομα. Καταλαβαίνουν ότι οι ανώτεροι υποτιμούν τις ικανότητές τους και απογοητεύονται πολύ.

Ο Ηρακλής είναι χαρούμενος, διότι περιμένει τη μετάθεσή του, για να επιστρέψει στην Αθήνα. Η Μπαρντάνα, η Ολυμπία, η Καίτη και η Ιωάννα αναλαμβάνουν να περάσουν τα λαθραία εμπορεύματα, από τα σύνορα, κουβαλώντας τα σε σακίδια στους ώμους τους.

Η Γιαννούλα και η Δέσποινα, για να τις βοηθήσουν, οργανώνουν έναν αντιπερισπασμό. Χρησιμοποιούν δυναμίτη για να προκαλέσουν έκρηξη σε ένα χωράφι και ισχυρίζονται ότι αυτό ήταν παλιό ναρκοπέδιο και πως η Δέσποινα έχει παγιδευτεί σ’ αυτό. Όλοι οι αστυνομικοί μαζεύονται εκεί και ο Ηρακλής, επιδεικνύοντας αυταπάρνηση, μπαίνει στο χωράφι και τη «σώζει».

Η Γιαννούλα συνειδητοποιεί πως ο Αθηναίος αστυνομικός γίνεται όλο και πιο επικίνδυνος για τα σχέδιά της και αποφασίζει να πάρει τα μέτρα της.

Έτσι, με μεγάλες προφυλάξεις, συναντάει έναν μυστηριώδη άντρα, προσδοκώντας από αυτόν να τη βοηθήσει.
***Στον ρόλο του αστυνόμου Παπαγιαννίδη, ο Νίκος Βερλέκης***

Επεισόδιο 28

Η Γιαννούλα πληροφορείται από τον αρχηγό της Αστυνομίας ότι ο Ηρακλής πήρε μετάθεση στην Αθήνα και θα φύγει από το χωριό τους.

Ο Αντώνης και ο Στέλιος φτάνουν στην Αθήνα, αναζητώντας πληροφορίες για τον Ηρακλή. Εκεί, συναντούν μία πρώην σχέση του, τη Ζέτα, η οποία συνεχίζει να τον ψάχνει και ο Αντώνης, κατά λάθος, της αναφέρει πού βρίσκεται.

Η Ελόνα κάνει τα γλυκά μάτια στον Νικόλα, προκειμένου να του αποσπάσει πληροφορίες, αλλά εκείνος καταλαβαίνει το σκοπό της και ανάμεσά τους δημιουργείται μια παρεξήγηση. Ο Μελέτης και ο Άρμπεν είναι τσακωμένοι και η Ελόνα προσπαθεί να τους συμφιλιώσει. Η Ιωάννα μαθαίνει ότι ο Ηρακλής ετοιμάζεται να φύγει για την Αθήνα και στενοχωριέται.

Παράλληλα, ο Ηρακλής συζητώντας με τον πατέρα Αριστείδη, τού εκμυστηρεύεται ότι η Ιωάννα δε σημαίνει τίποτα το ιδιαίτερο για εκείνον.

Η Ιωάννα, όμως, τυχαίνει να βρίσκεται πίσω τους και να το ακούσει. Στο μεταξύ, η Ζέτα ξεκινάει να πάει στα Αχούρια για να βρει τον Ηρακλή και να λογαριαστούν μεταξύ τους.

***Στον ρόλο του αστυνόμου Παπαγιαννίδη, ο Νίκος Βερλέκης***
***Στον ρόλο της Ζέτας, η Χριστίνα Στεφανίδη***
Η Ζέτα (Χριστίνα Στεφανίδη) ήταν το τελευταίο κορίτσι, που είχε ο Ηρακλής στην Αθήνα κι ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το γεγονός ότι εκείνος εξαφανίστηκε χωρίς να πει μια κουβέντα. Δουλεύει σ’ ένα καφέ κοντά στο παλιό σπίτι του Ηρακλή και ακόμα περνάει απ’ έξω, με την ελπίδα να τον δει τυχαία. Παρόλο που πλέον έχει καινούριο σύντροφο, η Ζέτα δε θα διστάσει να φτάσει μέχρι τα Αχούρια για μια επανασύνδεση με τον Ηρακλή…

Sneak preview από τα επεισόδια της Κυριακής 18/2 και τις εξελίξεις στα Αχούρια.

"Ιωάννα - Ηρακλής: Το τέλος μιας σχέσης...;

"Αχούρια - Αθήνα: Σημειώσατε 1!"

Η υπόθεση της σειράς

Σε ένα ακριτικό χωριό στα σύνορα με την Αλβανία, τα Αχούρια, ζει μία αξιαγάπητη γιαγιά, η Γιαννούλα (Υρώ Μανέ), με την οικογένειά της. Η μεγάλη της εγγονή, η Ιωάννα (Λίλα Μπακλέση), επιστρέφει ύστερα από δέκα χρόνια απουσίας, λόγω σπουδών, στο πατρικό της. Την ίδια περίοδο, ένας αστυνομικός από την Αθήνα, ο Ηρακλής (Νίκος Πουρσανίδης), παίρνει δυσμενή μετάθεση στο Αστυνομικό Τμήμα του χωριού. Οι δυο τους θα συναντηθούν τυχαία και θα νιώσουν ακαριαία έλξη ο ένας για τον άλλο. Όμως, η μοίρα τους επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. Αυτό που δε γνωρίζει η Ιωάννα επιστρέφοντας στο χωριό, είναι πως η οικογένειά της εμπλέκεται σε μια επιχείρηση λαθρεμπορίου. Και αρχηγός αυτής της επιχείρησης δεν είναι άλλη από τη γιαγιά της, τη Γιαννούλα. Μια φαινομενικά κλασσική Ελληνίδα γιαγιά, με τη μαγειρική της, το πλέξιμό της, που, όμως, όταν μιλάει για δουλειές, την τρέμουν όλοι!

Η Γιαννούλα περιμένει με ανυπομονησία την εγγονή της να επιστρέψει, για να τη διαδεχτεί στην ηγεσία, όμως η Ιωάννα δε δείχνει να ενδιαφέρεται να μπει στην παρανομία. Από την άλλη, το να εισχωρήσει η Ιωάννα στην οικογενειακή επιχείρηση,

θα την φέρει αντιμέτωπη με τον Ηρακλή, ο οποίος είναι αναγκασμένος να κυνηγήσει την οικογένεια, υπό τις διαταγές του διοικητή του, που είναι ορκισμένος εχθρός της

γιαγιάς Γιαννούλας. Η Γιαννούλα, που προφανώς δεν εγκρίνει τον έρωτα της Ιωάννας μ’ έναν αστυνομικό, θα επιστρατεύσει το «πρωτοπαλίκαρο» της και παιδικό φίλο της Ιωάννας, τον Νικόλα (Βασίλης Τριανταφύλλου), ελπίζοντας να καταφέρει να κερδίσει

την καρδιά της και να την πείσει να αναλάβει την επιχείρηση. Ο Ηρακλής, όμως, δε θα σταματήσει να διεκδικεί την Ιωάννα και δε θα διστάσει να τα βάλει με όλους τους

υποψήφιους μνηστήρες. Θα καταφέρει ο έρωτάς τους να νικήσει όλα τα εμπόδια ή θα καταλήξουν στο τέλος άσπονδοι εχθροί;

Πώς θα αντιμετωπίσουν η Ιωάννα και ο Ηρακλής τη «σπίθα», που δημιουργείται ανάμεσά τους;

Τι υποδοχή θα συναντήσει ο νέος αστυνόμος στο χωριό;

Και πώς θα αντιδράσει η Ιωάννα, όταν ανακαλύψει ότι η επιχείρηση της γιαγιάς της… δεν είναι και τόσο νόμιμη;

Γέλιο, έρωτας, απρόοπτα και ένα «ανορθόδοξο» χωριό «ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ».... στην κωμική σειρά του Star, που θα σας κάνει να ξεκαρδιστείτε!

Πρωταγωνιστούν: Υρώ Μανέ (Γιαγιά Γιαννούλα Περδικιώτη), Κώστας Κόκλας (Στέλιος Καραβοκύρης), Νίκος Πουρσανίδης (Ηρακλής Καλτσάς), Λίλα Μπακλέση (Ιωάννα Καραβοκύρη), Σπύρος Πούλης (Αντώνης Φατούρος), Κώστας Αποστολάκης (Βαγγέλης Τσαούσης), Βαλέρια Κουρούπη (Ολυμπία Καραβοκύρη), Γιάννης Μποσταντζόγλου (Μελέτης Μπάρλας), Ρένος Ρώτας (Σωτήρης Τσαούσης), Πάρις Θωμόπουλος (Πατέρας Αριστείδης), Έλενα Ασημακοπούλου (Καίτη Φατούρου-Τσιτσιμπλιού), Βασίλης Τριανταφύλλου (Νικόλας Μπάρλας), Γιάννης Στεφόπουλος (Περικλής Σαμπάνης), Σύνθια Μπατσή (Μπαρντάνα Τσαούση), Δανάη Τάγαρη (Φανή Καραβοκύρη), Άννα Παυλίδου (Ελένη Καραβοκύρη), Γιάννης Λάφης (Έντι Τσαούσης), Χριστίνα Μηλιού (Ιφιγένεια Μπάρλα), Άγγελος Νεράντζης (Στέφανος Φατούρος), Βασίλης Γιακουμάρος (Ντίνος), Μαίρη Μπατή (Ελόνα)

Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος

Διασκευή σεναρίου: Γιάννης Διακάκης

Σκαλέτα: Χάρης Μπόσινας

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Κυριάκος Βλοντάκης, Μάρκος Παπαϊωάννου Εxecutive Producer: Μιχάλης Δασκαλάκης

Εταιρία Παραγωγής: Green Pixel

#StaSynora #StarChannelTV

https://www.instagram.com/stasynora/ https://www.facebook.com/StaSynoraStar https://twitter.com/StaSynora

https://www.star.gr/tv/seires/sta-sunora

https://www.star.gr/tv/press-room/

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top