Βαλέρια Κουρούπη: Τα Σύνορα, ο Γιάννης Μπέζος κι ο 20χρονος γιος της

«Είναι ένα ωραίο μάθημα να τελειώνεις μια σχέση με περηφάνεια κι αγάπη»

Δείτε όσα είπε η Βαλέρια Κουρούπη στο Breakfast@Star

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα κουβέντα έκανε η Λιλή Πυράκη με τη Βαλέρια Κουρούπη, όπως είδαμε το πρωί της Πέμπτης στο Breakfast@Star.  

Στα Σύνορα: Κουρούπη και Μπατσή μιλούν για την «εξαφάνιση» της κωμωδίας

Η ηθοποιός υποδέχτηκε την εκπομπή στο καφέ του αδερφού της, μιλώντας αρχικά για τον ρόλο της «Ολυμπίας» στην επιτυχημένη κωμική σειρά του Star, Στα Σύνορα. «Στη δουλειά μας πραγματικά δεν μπορείς να προβλέψεις τι θα κάνει επιτυχία, αλλά παρόλα αυτά η δική μας η σειρά φαινόταν από την αρχή. Είχε πέντε-δέκα προδιαγραφές πολύ βασικές... », είπε συμπληρώνοντας για το poltically correct που «εμποδίζει» την επιτυχία των κωμικών σειρών.  

Απίστευτο, κι όμως η Βαλέρια Κουρούπη έχει γιο 20 ετών!

Απίστευτο, κι όμως η Βαλέρια Κουρούπη έχει γιο 20 ετών!

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη σχέση με τους θείους της Ναταλία Τσαλίκη και Γιάννη Μπέζο. «Αν εξαιρέσεις ότι ο Γιάννης Μπέζος μου έδωσε τον ρόλο στο Εκείνες κι εγώ, δε μου άνοιξε πόρτες» δήλωσε, προσθέτοντας ότι μέχρι σήμερα δεν της έχουν κάνει κάποια πρόταση να παρουσιάσει τηλεοπτική εκπομπή. 

Βαλέρια Κουρούπη - Μάριος Δερβιτσιώτης: Είναι παραπάνω από φίλοι;

Μιλώντας για τον γιο που απέκτησε με τον Νίκο Ξύδη κι είναι σήμερα είναι 20 ετών, είπε: «Ο γιος μου είναι 20 χρόνων, συγκατοικούμε με σεβασμό. Βοηθάμε στις δουλειές του σπιτιού». «Είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω βαθιά», πρόσθεσε.  

Η Βαλέρια Κουρούπη έχει την καλύτερη σχέση με τον πρώην σύζυγό της Νίκο Ξύδη

Η Βαλέρια Κουρούπη έχει την καλύτερη σχέση με τον πρώην σύζυγό της Νίκο Ξύδη

Κλείνοντας αναφέρθηκε στο πολύ... βελούδινο με τον πρώην σύζυγό της. «Δε χώρισα στερεοτυπικά γιατί κι η σχέση μας δεν ήταν τέτοια. Όπως ζήσαμε έτσι χωρίσαμε», είπε προσθέτοντας: «Ένας λόγος που μοιράστηκα το διαζύγιό μου είναι για να καταλάβουν οι άνθρωποι ότι δεν είναι τραγικά δύσκολο. Είναι ένα ωραίο μάθημα να τελειώνεις μια σχέση με περηφάνεια κι αγάπη, κι όχι με μικροπολιτική και τσακωμούς». 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top