Στα Σύνορα: Κουρούπη και Μπατσή μιλούν για την «εξαφάνιση» της κωμωδίας

Κάθε Κυριακή στις 20:50 η σειρά Στα Σύνορα υπόσχεται άφθονο γέλιο!

Η Βαλέρια Κουρούπη και η Σύνθια Μπατσή από τη σειρά Στα Σύνορα στο Breakfast@star

Τη φετινή σεζόν οι δραματικές σειρές κυριαρχούν στην ελληνική τηλεόραση. Μία κωμωδία που ξεχωρίζει  - και γι΄αυτό έχει αγαπηθεί τόσο πολύ- είναι η σειρά «Στα Σύνορα» που παίζει στο Star κάθε Κυριακή με διπλό επεισόδιο στις 20:50.

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς Στα Σύνορα

Η Βαλέρια Κουρούπη και η Σύνθια Μπατσή είναι πανευτυχείς που συμμετέχουν στη συγκεκριμένη σειρά που υπογράφει ο Βασίλης Θωμόπουλος.

Η Βαλέρια Κουρούπη και η Σύνθια Μπατσή από τη σειρά Στα Σύνορα στο Breakfast@star

«Οι κωμωδίες πλέον είναι είδος προς εξαφάνιση. Το γέλιο δεν είναι πολυτέλεια, είναι ζωτική ανάγκη. Η κωμωδία βάλλεται λόγω του political correct. Συμφωνώ πάρα πολύ στο να προσέχουμε τι λέμε και στο να αλλάξουμε επίπεδο στον τρόπο έκφρασής μας. Είναι σημαντικό να εξελιχθούμε σε αυτό το κομμάτι», είπε η Βαλέρια Κουρούπη στο Breakfast@star.

«Αν συνεχίσει η σειρά να πηγαίνει τόσο καλά, έτσι όπως έχει ξεκινήσει, του χρόνου στην τηλεόραση θα έχουμε μόνο κωμωδίες», πρόσθεσε με τη σειρά της η Σύνθια Μπατσή.

Η τηλεοπτική πρόταση για τα Σύνορα και τα νούμερα τηλεθέασης

Η Σύνθια Μπατσή δουλεύει ως ηθοποιός από το 2007. Όλα αυτά τα χρόνια έκανε περισσότερο θέατρο και περίμενε τη στιγμή που θα δεχόταν και μια τηλεοπτική πρόταση.

Και να που ήρθε αυτή η στιγμή. Πέρασε από casting κατάφερε να ξεχωρίσει και πλέον υποδύεται την Μπαρντάνα Στα Σύνορα. Έναν ρόλο που λατρεύει και της αρέσει που πλέον την αναγνωρίζουν οι γείτονές της στον δρόμο.

Η Βαλέρια Κουρούπη δεν πέρασε από casting αφού έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με τον Βασίλη Θωμόπουλο. Της φάνηκε περίεργο που της πρότεινε να κάνει μια μάνα τριών παιδιών μεγάλης ηλικίας, αλλά είπε το ναι γιατί της αρέσει να «τσαλακώνεται» ως ηθοποιός.

Σε ό,τι αφορά τα νούμερα τηλεθέασης η Βαλέρια δεν μπαίνει στον κόπο να τα κοιτάξει κι αν κάποια φορά μπαίνε σε αυτή τη διαδικασία ρωτά τους συναδέλφους της να της τα…ερμηνεύσουν.

«Ο δρόμος για εμένα είναι το feedback. H λαϊκή κωμωδία για εμένα κρίνεται στον δρόμο κι όχι στα νούμερα τηλεθέασης».

Εντελώς, αντίθετη περίπτωση είναι η Σύνθια, η οποία από τη στιγμή που μπήκε στην τηλεόραση θέλει να μάθει τα πάντα που σχετίζονται με αυτό τον χώρο.

Δείτε αποκλειστικό απόσπασμα απο το διπλό επεισόδιο της σειράς Στα Σύνορα την Κυριακή 19/11


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top