Στα Σύνορα: Ποιος θα κλέψει πρώτος τα γαλόνια - Δείτε ξανά το 16ο επεισόδιο

Νέο επεισόδιο την Κυριακή 14/1 στις 21:00

Δείτε το trailer της Κυριακής 14/01 

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου και ώρα 21:00, συντονιστείτε στη συχνότητα του Star, για να παρακολουθήσετε τα δύο καινούρια επεισόδια της αγαπημένης κωμικής σειράς, «Στα Σύνορα»

Μέχρι τότε όμως, δείτε ξανά το επεισόδιο 16, για να θυμηθείτε αν κατέληξαν σε κάποιον τα γαλόνια του Περικλή κι αν η Ειρήνη πήρε τελικά τη μεγάλη απόφαση να εγκαταλείψει το χωριό της. 

Στα Σύνορα: Δείτε ξανά τα αγαπημένα επεισόδια

Δείτε την περίληψη του 16 επεισοδίου

Ο Στέλιος αποφασίζει ότι μετά την ισοπαλία, που σημειώθηκε στους προηγούμενους αγώνες, νικητής θα είναι αυτός που θα καταφέρει να κλέψει τα γαλόνια του Περικλή. Αν και αρχικά ο Ηρακλής διαφωνεί με αυτήν τη δοκιμασία, τελικά δέχεται. Στο μεταξύ, η Ιωάννα, που έχει ελέγξει τα λογιστικά βιβλία του Βαγγέλη και έχει βρει πολλά λάθη, απαιτεί να τα διορθώσουν και αυτό το επωμίζεται αναγκαστικά ο Σωτήρης. Η Ελένη, απογοητευμένη από τη ζωή της στο χωριό, σκέφτεται να μετακομίσει μακριά από όλους, βρίσκοντας μία δουλειά στα Γιάννενα. Ο Ηρακλής, προκειμένου να κλέψει τα γαλόνια, πηγαίνει στο σπίτι του Περικλή, ως καλεσμένος για φαγητό. Η πληροφορία αυτή φτάνει στα αυτιά των υπολοίπων και αποφασίζουν να  προλάβουν τον Ηρακλή και να τα κλέψουν πρώτοι. Καμία προσπάθεια, όμως, δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα… 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top