Στα Σύνορα: Ο Ηρακλής βγαίνει νικητής - Δείτε ξανά το 15ο επεισόδιο

Νέο επεισόδιο την Κυριακή 14/1 στις 21:00

Στα Σύνορα: Δείτε Ξανά Το Επεισόδιο 15

Μόλις τρεις μέρες μας χωρίζουν από την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, όπου θα ξεκινήσει η προβολή των νέων επεισοδίων της κωμικής σειράς του Star, «Στα Σύνορα»

Αν δεν χορταίνετε να βλέπετε την αγαπημένη κωμωδία, στην οποία πρωταγωνιστούν πολλοί ταλαντούχοι ηθοποιοί, μεταξύ των οποίων η Υρώ Μανέ και ο Κώστας Κόκλας, συντονιστείτε σήμερα Πέμπτη 11 Ιανουαρίου στις 21:00 στο Star και απολαύστε ξανά το 15ο επεισόδιο: 

Στα Σύνορα: Δείτε ξανά τα αγαπημένα επεισόδια

Δείτε την περίληψη του επεισοδίου 15

Στο δείπνο με τον Μητροπολίτη, η Γιαννούλα προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρει μια ευκαιρία να του μιλήσει, αλλά εκείνος προτιμάει να κουβεντιάζει με τον Ηρακλή. Ο Αντώνης συνειδητοποιεί τι απεικονίζει το σχέδιο στα πιάτα και, από τον φόβο του να μην το καταλάβει ο Μητροπολίτης, εισβάλλει στο δείπνο  και αρχίζει να φέρεται αλλόκοτα. Τελικά, καταφέρνουν να μην προδοθούν, αλλά μόλις ο Μητροπολίτης βγαίνει από το σπίτι, ο Στέφανος τον χτυπάει κατά λάθος με το αυτοκίνητο.  Ο διαγωνισμός για τους δασοπυροσβέστες βρίσκεται σε εξέλιξη και οι υποψήφιοι προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στις δοκιμασίες. Τελικά, παρά τα πολλά εμπόδια που τού βάζουν, ο Ηρακλής καταφέρνει να βγει νικητής και, επιπλέον, να βοηθήσει και τον τραυματισμένο Νικόλα. Παρόλα αυτά, ο Στέλιος τον ενημερώνει ότι τους απομένει και η τελική δοκιμασία…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top