Γιώργος Κατσαρός για Μαρινέλλα: «Δεν είχε λεφτά να πάει σπίτι της»

Όσα αποκάλυψε για τον χωρισμό της ερμηνεύτριας από τον Στέλιο Καζαντζίδη

Ο Γιώργος Κατσαρός ήταν ο σημερινός καλεσμένος της εκπομπής «Στούντιο 4» με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. 

Ανάμεσα σε άλλα αποκάλυψε πως την περίοδο που η Μαρινέλλα σταμάτησε να συνεργάζεται με τον Στέλιο Καζαντζίδη, επειδή χώρισαν, δεν είχε καθόλου χρήματα με τον μουσικοσυνθέτη να της προτείνει να τον ακολουθήσει στην περιοδεία του στη Ρωσία. 

Μαρινέλλα: «Πήγαν να μου πουν τότε ότι είμαι λεσβία»

Η Μαρινέλλα μαζί με τον Γιάννη Πάριο, τον Μανώλη Λιδάκη και τον Σπύρο Παπαδόπουλο στη συναυλία του Γιώργου Κατσαρού για τα 50 χρόνια καριέρας του/ Φωτογραφία NDP Photo Agency 

Η Μαρινέλλα μαζί με τον Γιάννη Πάριο, τον Μανώλη Λιδάκη και τον Σπύρο Παπαδόπουλο στη συναυλία του Γιώργου Κατσαρού για τα 50 χρόνια καριέρας του/ Φωτογραφία NDP Photo Agency 

«Τους πήρα εγώ στο θέατρο, τότε ο Στέλιος Καζαντζίδης ήταν ήδη γνωστός και τραγουδούσαν μονό ένα ντουέτο μαζί. Κάποια στιγμή ακούω την Μαρινέλλα να τραγουδάει στο καμαρίνι της και τη λέω “θες να πεις ένα τραγούδι στην παράσταση;” και μου λέει “δεν θα σε αφήσει ο Στέλιος”, της απαντάω “μην σε νοιάζει θα του μιλήσω εγώ του Στέλιου”. Πάω στον Στέλιο το λέω και μου λέει “άστρο άλλη φορά”, μου το έλεγε γιατί ήξερε ότι θα την χάσει.  Τελικά με αφήνει μια μέρα, βγαίνει να τραγουδήσει μόνη της και “σπάει” το θέατρο», είπε αρχικά ο Γιώργος Κατσαρός.

Μαρινέλλα: Η κόρη της, Τζωρτζίνα, και τα εγγόνια της στην πρεμιέρα της

Και συμπλήρωσε: «Μετά από αρκετό καιρό βρίσκομαι μια μέρα στην Σταδίου και βλέπω την Μαρινέλα και μου λέει “Έφυγα από τον Στέλιο”. Τότε εγώ την πήρα σε μια μεγάλη περιοδεία στη Ρωσία. Όταν χώρισε με τον Καζαντζίδη δεν είχε καθόλου χρήματα, ούτε να πάει στο σπίτι της δεν είχε». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top