Τσιμτσιλή: Tο «μπράβο» στην κουνιάδα της για τις δημοτικές εκλογές

Η Νατάσα Σοφού ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην Αγία Παρασκευή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνεχάρη την κουνιάδα της, αδελφή του Θέμη Σοφού, για την εκλογή της ως δημοτική σύμβουλος στον δήμο της Αγίας Παρασκευής, στον αέρα του σημερινού «Happy Day».

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η μακροσκελής ανάρτηση για την αδερφή του Θέμη Σοφού

«Kλείνοντας να πω ένα μπράβο στην Αναστασία (Νατάσα) Σοφού, 284 ψήφους, πρώτη σε σταυρούς στο ψηφοδέλτιο του κ.Οικονόμου. Δεν πάει σε δεύτερο γύρο ο κ.Οικονόμου, γι' αυτό και τον αναφέρουμε. Ήταν τρίτη δύναμη αλλά εξελέγη δημοτική σύμβουλος» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Όσα είπε για εκείνη η αδερφή του Θέμη Σοφού

«H Νατάσα Σοφού δεν είναι απλά η αδελφή του συζύγου μου αλλά μία γυναίκα που θαυμάζω για την προσωπικότητα και τη διαδρομή της όλα αυτά τα χρόνια. Αφοσιωμένη μητέρα δυο παιδιών, έχει υπηρετήσει το επάγγελμα της συμβολαιογράφου με εντιμότητα και πλέον διεκδικεί την ψήφο των πολιτών στην Αγία Παρασκευή στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Οικονόμου. Για μια Νέα Αρχή. Ως δημότης ευαισθητοποιημένη σε κοινωνικά προβλήματα και ως μητέρα, διεκδικεί καλύτερες συνθήκες και ένα καλύτερο αύριο για το μέλλον της Αγίας Παρασκευής» είχε γράψει σε ανάρτησή της η παρουσιάστρια του «Happy Day».

Στον δήμο Αγίας Παρασκευής πρώτος σε ποσοστό βγήκε ο Ιωάννης Μυλωνάκης με 25,31% και δεύτερος ο Ιωάννης Σταθόπουλος με 22,97%, οι οποίοι θα αναμετρηθούν στον β' γύρο των δημοτικών εκλογών. Ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Οικονόμου, στο ψηφοδέλτιο του οποίου ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος η Νατάσα Σοφού, δεν περνά στο β' γύρο. Ωστόσο, η κουνιάδα της Σταματίνα Τσιμτσιλή εξελέγη δημοτική σύμβουλος λόγω του υψηλού αριθμού των ψήφων που έλαβε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top