Σταματίνα Τσιμτσιλή: Όσα είπε για εκείνη η αδερφή του Θέμη Σοφού

«Είναι παιδί κι αγνή στην ψυχή και δοτική!»

Δείτε τη μητέρα της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Νατάσα Σοφού, αδερφή του Θέμη Σοφού και κουνιάδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή.  

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η μακροσκελής ανάρτηση για την αδερφή του Θέμη Σοφού

Η συμβολαιογράφος μίλησε στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη, με αφορμή της υποψηφιότητά της ως δημοτική σύμβουλος στην Αγία Παρασκευή.

Η Νατάσα Σοφού μεταξύ άλλων μίλησε για την απόφασή της αυτή, για τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει αλλά και για τη σχέση της με τη νύφη της, Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλη με την κουνιάδα της, Νατάσα Σοφού

Μιλώντας για τις δυσκολίες που έχει περάσει στη ζωή της αποκάλυψε: «Πάρα πολλές. Ενδεικτικά να πω ότι έπαθα έμφραγμα σε ηλικία 46 ετών. Ήμουν πάρα πολύ παχιά, είχα φτάσει 100 κιλά. Με τη βοήθεια του Θεού και την πίστη κατάφερα να φτάσω μέχρι εδώ σήμερα, ώστε να βοηθήσω το κοινωνικό σύνολο και κάθε γυναίκα που έχει χάσει την πίστη στον εαυτό της».

Πώς είναι οι σχέσεις της με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή; «Οι σχέσεις μας είναι άριστες. Είναι ένα παιδί και λέω παιδί, γιατί είναι παιδί κι αγνή στην ψυχή και δοτική. Βοηθάει τους συνανθρώπους της. Είναι ένας άνθρωπος ευθύς, ειλικρινής και δοτικός», απάντησε η Νατάσα Σοφού. 

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Chic σε βραδινή έξοδο με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό

Όσον αφορα στο τι είναι αυτό που θαυμάζει στη νύφη της, απάντησε: «Θαυμάζω την προσωπικότητά της, τον δυναμισμό της, βάζω τελευταία την εμφάνισή, γιατί αυτό κλειδώνει την όλη εικόνα που έχω γι’ αυτήν». 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κι ο Θέμης Σοφός είναι παντρεμένοι από το 2011

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κι ο Θέμης Σοφός είναι παντρεμένοι από το 2011 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Κλείνοντας, ξεκαθάρισε ότι θα ήθελε να γίνει για τέταρτη φορά θεία. «Εμείς είμαστε υπέρ της πολυτεκνίας. Αυξάνεστε και πληθύνεστε. Αν τα παιδιά θέλουν και τέταρτο παιδί, εμείς θα αγκαλιάσουμε την απόφασή τους», ξεκαθάρισε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top