Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η μακροσκελής ανάρτηση για την αδερφή του Θέμη Σοφού

Φουλ στήριξη της παρουσιάστριας στην κουνιάδα της

Δείτε όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην έναρξη του Happy Day τη Δευτέρα 11/9

Με μια ανάρτηση στο Instagram της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σύστησε στους χιλιάδες followers της την κουνιάδα της, την αδερφή του συζύγου της, Θέμη Σοφού

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Chic σε βραδινή έξοδο με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών με τη Νατάσα Σοφού, αποκαλύπτοντας πως θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις εκλογές του Οκτωβρίου στον Δήμο της Αγίας Παρασκευής. 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κι ο Θέμης Σοφός είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κι ο Θέμης Σοφός είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνόδευσε τις φωτογραφίες με την κουνιάδα της με ένα μακροσκελές κείμενο, τονίζοντας το πόσο τη θαυμάζει.

«Η Νατάσα Σοφού δεν είναι απλά η αδερφή του συζύγου μου, αλλά μια γυναίκα που θαυμάζω για την προσωπικότητα και τη διαδρομή της όλα αυτά τα χρόνια. Αφοσιωμένη μητέρα δυο παιδιών, έχει υπηρετήσει το επάγγελμα της συμβολαιογράφου με εντιμότητα και πλέον διεκδικεί την ψήφο των πολιτών στην Αγία Παρασκευή στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Οικονόμου. 

Για μια Νέα Αρχή.

Ως δημότης ευαισθητοποιημένη σε κοινωνικά προβλήματα και ως μητέρα, διεκδικεί καλύτερες συνθήκες κι ένα καλύτερο αύριο για το μέλλον της Αγίας Παρασκευής.  

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η έκπληξη της μητέρας της στην πρεμιέρα του Happy Day

Μιας πόλης που θα πρέπει να βελτιώσει την καθημερινότητά μας με διαφορετικό τρόπο λειτουργίας κι αντίληψης. 

Το όραμά της για ενημέρωση κι ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας για τον αυτισμό, με διαλέξεις, συγκεντρώσεις κι ανοιχτές συζητήσεις, μπορεί να υλοποιηθεί, ώστε να μη νιώθει κανένας αποκλεισμένος και μόνος», έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top