Ο Δημήτρης Λάλος αποκάλυψε το τέλος του «Σασμού»... με ένα χρώμα!

Την ερχομένη Πέμπτη ολοκληρώνεται ο Β' κύκλος- Όσα είπε ο «Μαθιός»

Όσα είπε ο τηλεοπτικός Μαθιός του «Σασμού» στην εκπομπή «Alpha τώρα»

Την ερχόμενη Πέμπτη πέφτει η αυλαία για τον Β’ Κύκλο της επιτυχημένης καθημερινής σειράς του Alpha «Σασμός». 

Σασμός: Το spoiler της Μαρίας Τζομπανάκη για το τέλος της δεύτερης σεζόν

Με τις εξελίξεις και τις ανατροπές να κυριαρχούν καθόλη τη διάρκεια των επεισοδίων, ο Δημήτρης Λάλος, που υποδύεται τον Μαθιό Σταματάκη έκανε αινιγματικές αποκαλύψεις για το φινάλε, καλεσμένος στην εκπομπή «Alpha τώρα».

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι … ένα χρώμα. Το χρώμα είναι το κόκκινο» είπε ο Δημήτρης Λάλος, σχολιάζοντας το τελευταίο επεισόδιο για φέτος. 

Δημήτρης Λάλος: «Θα έχουμε δράματα στον Σασμό. Θα γίνει χαμός»

Σασμός: Δημήτρης Λάλος και Μαρία Τζομπανάκη

Σασμός: Δημήτρης Λάλος και Μαρία Τζομπανάκη

Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε και στην αγάπη που εισπράττει από τον κόσμο. «Πολύς κόσμος  μου μιλάει στον δρόμο. Η αγάπη του κόσμου είναι φοβερή. Μου κάνει εντύπωση η γκάμα των ανθρώπων που αγαπούν τη σειρά. Και τον χαρακτήρα» είπε. 

Για το εάν έχει δει στοιχεία του χαρακτήρα του στον ρόλο απάντησε ότι: «Η τέχνη του ηθοποιού έχει τα μυστικά της, όπως κάθε άλλη τέχνη. Αυτό που προσπαθούμε είναι να φέρουμε τη ζωή μας στον ρόλο, αλλά ποτέ τον ρόλο στη ζωή μας. Όλοι  έχουμε μέσα μας τα πάντα. Απλά είναι αναπτυγμένα ανάλογα με το πώς έχει μεγαλώσει ο καθένας. Ο ηθοποιός καλείται να τα αναγνωρίσει  και να τα φωτίσει ανάλογα με τον ρόλο».

Ο ηθοποιός το καλοκαίρι περιοδεύει ανά την Ελλάδα με τις «Βάκχες»  του Ευριπίδη, στο ρόλο του Διονύσου, σε σκηνοθεσία της συζύγου του, Έλενας Μαυρίδου. «Ο έρωτας είναι πανανθρώπινος. Όταν υπάρχει είναι εκεί. Με την Έλενα είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να συνεργαζόμαστε… Πιστεύουμε πολύ στο έργο. Αγγίζει την παράδοση» εξήγησε. 

Λάλος - Μαυρίδου: Μιλούν για τον έρωτα και τη γνωριμία τους

Η παράσταση προσεγγίζει ερμηνευτικά το έργο και διερευνά την διονυσιακή μανία ή «βακχεία» με βασικά εργαλεία τον λόγο του Ευριπίδη, τον συνδυασμό της σύγχρονης με την παραδοσιακή μουσική και μια κινησιολογία βασισμένη στην τελετουργία των Αναστεναρίων, που πιθανότατα αποτελεί επιβίωση θρησκευτικών πρακτικών από τη λατρεία του Διονύσου.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top